Beogradska kartica od danas u prodaji: Javni prevoz, na bazen za 1 dinar, popusti za karte, infostan

Nova Beogradska kartica će funkcionisati po principu dva novčanika gde će na jedan moći da se uplaćuje karta za prevoz, a drugi će moći da se dopunjuje i tako plaća korišćenje javnih bicikala, parkinga i drugo.

Komentari

 • Lidija

  Karta je skupa, za one koji rade 5 i 6h na privr. povrem.poslovima.Njima poslodavac ne placa prevoz. Plata 20.000d.bus plus 3.275d.

  4
  0

  Podelite komentar

 • Lidija

  Karta je skupa, za one koji su prijavljeni za privremeno, povrem.poslove.njima poslod. Ne placa prevoz. Sa platom 20.000d.prevoz 3.275d.kako da se ne svercuju?

  4
  0

  Podelite komentar

 • Realan

  Kartica ce za svaku godinu imati malo drugaciji dizajn...? Pretpostavljam da cemo mi gradjani placati sve te igrarije i vaditi svake godine novu karticu.

  12
  1

  Podelite komentar

 • Pogustite rešetke

  Šta me briga što hoćete deo proizvodnje da prebacite u Srbiju i da nastavite širenje na tržište Jugoistočne Evrope. Čoveče, interesuje me isključivo karta za prevoz. Ne interesuju me ni popusti, niti korišćenje: javnih bicikala, parkinga, bazena, zoološkog vrta, karata za pozorišta, bioskope, muzeje, plaćanje infostana, računa u ugostiteljskim objektima i prodavnicama. Siguran sam da programiranje i održavanje softvera za sve te gluposti, poskupljuju i autobusku kartu. Ja to ne želim. Želim da sistem bude vlasništvo Grada Beograda i GSB-a, da cene autobuskih karata budu niže, da naplata bude skoro stoprocentna, da vozači i automehaničari imaju veće plate, da autobusi, klime i oprema budu ispravni i čisti, da se kupuju nova vozila, da se poštuje red vožnje i da apsolutno svi budemo zadovoljni. ... Ma, vide građani da na vreme treba pogustiti rešetke u odredjenim ustanovama.

  18
  0

  Podelite komentar

 • Sasa

  Sta ce biti sa onima koji imaju pare na busplus kartici..gde to mogu da podignu

  5
  0

  Podelite komentar

 • Milan

  Menjanje kartica ce opet biti o trosku gradjana...samo izmisljaju kako da uzmu pare a vozila leti nemaju klimu al zato zimi nemaju grejanje

  16
  2

  Podelite komentar

 • BASA

  Sta ce biti sa Penzionerima ? Niko ne spominje !

  12
  0

  Podelite komentar

 • Stefan

  Znaci opet uzimanje para za promenu. Lepo

  23
  3

  Podelite komentar