• 1

Vreme novih prilika: Još povoljniji dinarski gotovinski krediti za refinansiranje UniCredit Banke

Niža mesečna rata i fiksna kamatna stopa donose predvidljivost troška

  • 1
ucb

Foto: Promo

Protekla godina donela nam je mnogo izazova, kako u zdravstvenom i socijalnom, tako i u finansijskom smislu. Ipak, uprkos krizi, tržište nekretnina cveta, možda više nego ikad, a bankarstvo ostaje zdravo na globalnom nivou.

Ako se pitate šta povezuje ta dva faktora, odgovor se krije u niskim kamatnim stopama i povoljnim uslovima prilikom zahtevanja kredita u banci. Period ekonomskih potresa u celom svetu, zapravo, može biti i prilika za mnoge da se skuće, kupe svoj prvi dom ili ulože u novi biznis.

Oni koji traže kredit u banci, uglavnom imaju dobar, jak razlog za to. Ipak, treba pažljivo birati zajmodavca, i uskladiti svoje budžete, odnosno limite sa trenutnim stanjem na tržištu. Leto je, takođe, idealno vreme za započinjanje nekih važnih procesa, kao što je, recimo, renoviranje stana ili, možda, kupovina automobila.

Ukoliko tražite nova porodična kola, planirate letovanje ili menjate enterijer u stanu, uvek je najbolje iskoristiti promo periode. UniCredit banka ima opciju za sve koji traže dinarske gotovinske kredite za refinansiranje po još povoljnijim uslovima.

Dakle, tokom promotivnog perioda - na iznose kredita od 400.000 dinara - obračunava se niža fiksna nominalna kamatna stopa, u iznosu od 6.95%, odnosno fiksna efektivna kamatna stopa od 7.31%, pri čemu je iznos mesečne rate 6.907,21 dinar. Na kredite do 400.000 dinara, primenjuje se fiksna efektivna kamatna stopa od 7.78%, odnosno fiksna nominalna kamatna stopa od 7.35%, na godišnjem nivou, uz isti period otplate do 71 mesec za sve iznose.

Ponuda podrazumeva fiksnu kamatnu stopu, a promo period traje do 31. avgusta tekuće godine.

ucb

Foto: Promo

Kako bi odgovorili na želje i potrebe i onih zahtevnijih klijenata, iz UniCredit banke su formirali ponudu tako da maksimalan iznos dinarskog gotovinskog kredita bude 3.000.000 dinara.

Ponuda važi za sve klijente banke koji imaju ili otvore Paket račun Gold, uz prenos primanja zarade u UniCredit banku do kraja avgusta 2021. godine.

UniCredit banka, osim niže mesečne rate i perioda otplate do 71 meseca, klijentima obezbeđuje dodatnu sigurnost pri otplati kredita, u slučaju da ostanu bez posla ili, ukoliko, usled zdravstvenih problema nisu u mogućnosti da obavljaju svoje poslovne aktivnosti. Pojednostavljenim procedurama nastoji da podrži klijente, ali i tržište Srbije, kroz rešenja koja nude mogućnost smanjenja troška, tako što je u ponudi refinansirajući kredit po odličnim uslovima, uz ubrzani proces odobrenja.

Trošak održavanja računa Paket račun Gold je 395 dinara na mesečnom nivou, a kreditna sposobnost se određuje u zavisnosti od visine mesečnih prihoda i obaveza korisnika kredita. Kredit se odobrava svim postojećim i novim klijentima koji prenesu zaradu u UniCredit banku, bez troškova obrade i održavanja kredita. Jedan od preduslova za odobravanje je stalno zaposlenje sa minimum 12 meseci radnog staža.

Vreme pametnih odluka

 

Reprezentativan primer za Dinarski keš kredit za refinansiranje sa fiksnom kamatnom stopom za refinansiranje sa prenosom primanja tokom promotivnog perioda, od 21. 6. do 31. 8. 2021. godine: iznos kredita: 400.000 dinara; NKS na godišnjem nivou, fiksna 6,95%; EKS na godišnjem nivou 7,31%; Iznos mesečne rate, fiksna kamata 6.907,21 dinar; godišnja naknada za održavanje kredita: bez naknade; administrativni trošak: bez troška; period otplate 71 mesec; ukupan iznos koji klijent vraća nakon ugovorenog perioda otplate kredita: 492.638,24 dinara. EKS je obračunata na dan 11. 6. 2021.U obračun EKS su uključeni sledeći troškovi: Trošak pribavljanja izveštaja iz kreditnog biroa: 246,00 RSD (po jednom izveštaju)*; Trošak menica: 100,00 RSD*.*Očekivani troškoviu dinarima (apsolutni iznos).

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedina..

    21. jul 2021 | 20:41

    pametna odluka je da izbegnete refinansiranje, pogledajte plan otplate i koliki je udeo kamate u rati na početku otplate... veći je nego otplata glavnice... i zbog toga banke uvek žele da stalno (svakih godinu - dve) refinansirate kredit, i da ga nikada ne otplatite, naravno uvećavajući ga svaki put kad vas navedu na refinansiranje.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>