Neće više frižider da crkne kad nestane struje: 100 miliona evra za stabilan napon

"Na teritoriji cele Srbije biće uloženo preko 100 milina evra upravo za bezbednost niskonaponske mreže, kako bi ljudi konačno bili u situaciji da normalno žive"

Komentari

 • Djole

  Kod mene u Valjevu pre par dana svaki čas je nestajala struja. Samo nestane i odma dodje. Meni je problem sto je to uticalo na mašine koje imam i zbog te njihove mreže imam velike troškove sada jer su mi crkle neke stvari na mašinama i sada zbog njihove sigurne mreže treba da menjam nešto što se ne bi inače pokvarilo. A inace je industrijska struja koja bi trebala da bude dosta sigurnija a ne ova obična koja ide do kuća. A da ne bude ono jadan ti privatnik. Sam radim sam kupio i sam našao posao.

 • Праведник

  Немојте више да субенционишете, све цене отишле у свемир, небо су већ оставиле за собом...

 • Mr. Goldony

  Pozdravi mojoj Bosanki. Od Aprila 2017 sam u Grockoj opštini na Smedervskom putu prema Smederevevu ispod Bretoviika. Struja je nestajala regularno gotovo svaki dan po bar 3 puta. Nez obzira na vremenske uslove .. Navodno nemaju para za zamjenu trafo stanice več 7 godina. Nemam pojma kako aparati uopšte rade. EPS nema pare za ulaganja, ali ima pare da redovno skuplja pare.. E moja Zorana, nema ništa od tih obečanja. Vjerujem kada mi bar nedelju dana ne iskljuće struju u 21 vjeku. U vrijeme Tesle je bilo bolje snadbjevanje.. Da je ratno stanje pa da razumijem..HAOS

 • Lord

  Ma sve vam verujemo,naravno...

 • Dex

  Selo Binovac..... 10km od Smedereva..... Pre 20ak dana nije bilo struje od 21:10h do 11:20h.....a vi pričate o stabilnom naponu... Struja redovno nestaje na najslabiju kišicu.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke