• 9

Vučić nakon obilaska KCS: "Za ovo nalazite novac, ponosan sam. Uložili smo 112 miliona evra"

Ovo je ulaganje u bolje sutra, kaže predsednik

 • 9
VUCIC MERE PODSTICAJI

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, danas obilazi radove na izgradnji Kliničkog centra Srbije.

- Ponosan sam na ono što sam danas video u Kliničkom centru, čija će prva faza biti završena do 1. decembra ove godine - rekao je Vučić nakon obilaska prostorija.

- Za ovo nalazite novac, da bismo mogli da lečimo, da ljudi žive bolje. Lekari primećuju koliko ulažemo. Toliko nismo ulagali 50 ili 60 godina. Sve nam je stalo davne 1987/88. godine, što znači da je kriza krenula već 1983/84. godine. Ovde će raditi divno osoblje - istakao je predsednik Srbije.

Kaže da je "oprema najbolja, svetska", uglavnom Simensova, Meserova.

- Ovo je ulaganje u bolje sutra - kaže predsednik i dodaje da će se u Srbiji sređivati i ostale zdravstvene ustanove. Akcenat je na medicinskoj grani - onkologiji.

Video: Vučić: U dve faze uloženo 112 miona evra

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Sonja

  Dobra investicija države , a sve u cilju poboljšanja zdravstvenih usluga građana Srbije. Samo napred.

  0
  0

  Podelite komentar

 • Toma M.

  Novi KSC, je zdanje svetskog renomea,gde mogu da pozavide i mnoge zemlje EU!? Plus, izgradnjom tri nove KOVID bolnice, u poslednjih 50 godina, ovo je ravno za Ginisa?! Nameće se još da se izgradi ili renovira naš eminentni Institut , BAATUT?! Rub vremena učinio je svoje, da je cela zgrada,, ostarela,, i zahteva ozbiljnu obnovu?! Samo velikom odgovornošću, radom i trudom celog kolektiva, održava se nesmetan rad!!? Čak bez ijednog dana odmora, i za vreme vikenda!! Doduše, mora se odati veliko priznanje direktorki prof dr Verici Jovanović, koja čvrsto sve drži u svojim rukama, sa kolegama.

  5
  0

  Podelite komentar

 • Una

  Dobra investicija države , a sve u cilju poboljšanja zdravstvenih usluga građana Srbije!

  1
  3

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke