Zaječarska pivara, prva pivara u Srbiji koja je dobila IPPC dozvolu

IPPC dozvola podrazumeva da kompanija racionalno upravlja svojim resursima i poštuje najviše standarde očuvanja prirodnih resursa, reciklaže otpada i smanjenja štetnih emisija

Komentari

 • Aleksandar

  Zrenjaninsko pivo je bilo i ostaće sinonim pravog ukusa, najstarija pivara, dok ga politika nije ugasila...

  1
  1

  Podelite komentar

 • Pivopija

  Zajecarsko pivo koje se pravi u Novom sadu je voda sa ukusom piva. Možda je ono iz Zaječara bolje al ga u Beogradu nema. Generalno piva koja se prave od kukuruza su najlošija piva.

  8
  0

  Podelite komentar

 • 9 P.BR.

  Zajecarsko pivo je stvarno odlicno Ali su Zajecarke Jos bolje.

  15
  2

  Podelite komentar

 • Petar

  Najbolja na svetu su Češka piva i Srpska piva...tu i tamo Nemačka i Holandska pa sva ostala. Tako da znate.. Pivopija sam 40 godina i to kazem i iz iskustva i iz statistike..

  12
  5

  Podelite komentar

  • Srboljub

   @Petar

   Bre, nebih se složio s´tebe. Češka dobra da ali Australija je vrh pa i Mexiko a Bavarija. Nisu Češka najbolja na svetu već su vrhunska kao i ova ostala a i Belgijanci imaju vrh pivo. Ipak Australija, Češka, Belgija, Bavarija, Mexiko. Ali Zaječarsko je moje. Meni dobro. Retko je ko ovde probao vrhunska piva. Ja hvala bogu jesam i brate mili ko nije probao i pio Škotsko crno nije pivo ni pio. Ovde bih naglasio da na ovim prostorima samo Zaječarsko.

   4
   6

   Podelite komentar

 • Srboljub

  Bre, Zaječarac je život a ne pivo! Ko ga ne pije bolje da ga nije. Kada se rodi dete odma proplače "ZAAAAJEEEEČAAAAAARSKOOOOOOO"

  14
  8

  Podelite komentar

 • Nišaniš

  Ako je ali Niško pivo je najbolje...

  5
  10

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke