Ogromna kampanja širi se svetom: Jedna firma nudi 1.000 $ da se radnik vakciniše, druga slobodan dan

Pojedine kompanije nude novac kao podsticaj, neke druge slobodne dane

Komentari

 • 🤣🤣🤣

  Glavni da nam da po 1000 evra svi ćemo po dve da primimo i pitamo jel ima i treća.....

  8
  4

  Podelite komentar

 • Zola

  Ma samo ne treba liječiti one koji neće vakcinu i to je to. Kad su pametni neka se liječe sami.

  4
  21

  Podelite komentar

  • Buca

   @Zola

   A sta da radimo sa vakcinisanim kad dobiju koronu ko ce to da plati.

   12
   2

   Podelite komentar

  • ???

   @Zola

   A zasto tako mislis???? Zasto ti je toliko ispran mozak? Pa SVI imamo zdrastveno osiguranje i vakcinisani i NE vakcinisani,odvajmo od plate! A to sto je neko bez mozga kao ti,to je veci problem.Koliko zlobe kod pojedinaca.Dobra volja je sta ces i ti i ja i ostali raditi sa svojim telom. Pa ti si velika opasnost za okruzenje,razmisli malo.

   13
   1

   Podelite komentar

  • Za ????

   @Zola

   Znas u cemu je problem? Ti si nepismen, nevakcinisan se pise zajedno, vi ste vecina u Srbiji. Vi shodno vasim sposobnostima radite za 500 evra mesecno a od plate se za vas odvajaju doprinosi od 30 evra sto je smesno. Ja i moje kolege i prijatelji smo svi vakcinisani i nase firme placaju ne 300 vec 200 evra za nase doprinose da bi ste se vi lecili. A kad mi trebamo kod lekara mi ne mozemo jel su bolnice preplavljene nevakcinisanim pametnjakovicima. Zato moramo ili da koristimo privatno zdravstveno osiguranje koje nam firme obezbedjuju ili da idemo u privatne klinike o nasem trosku da bi odveli npr. svoje roditelje. Em placamo vise em ne mozemo da koristimo usluge. Zato treba kao na zapadu-koliko para toliko muzike, da se zna sta mozemo da dobijemo za pare koje uplacujemo. Jebem ti socijalizam kada neko placa 30 a neko 300 evra a dobijamo isto. To nema nigde. Sta je sledece? Da nam se odbija od plate dodatan porez da finansiranje porodica koje su ostale bez "hranitelja" zbog korone?

   2
   10

   Podelite komentar

 • Gile

  Da su mi tražili da platim vakcinu verovatno bih pristao, a kada ti nude novac i druge povlastice da bi je primio treba se zapitati zašto to rade.

  19
  1

  Podelite komentar

  • Wien

   @Gile

   Treba se zapitati zasto se samo neskolovani bije vakcine ..jer ako je (po vasem vidjenju) vakcina smrt onda ce velika vecina pismenih ubrzo napustiti ovaj zivot zemaljski a ostacete samo vi nepismeni ...na sta ce liciti svet ..??..😂😂

   1
   0

   Podelite komentar

 • 🇷🇸

  Daju novac zbog zabrinutosti za narod hahahaha meni je samo zao sto 70% ljudi veruje u to!

  24
  2

  Podelite komentar

 • Мирослав

  Што више притискају, све је сумњивије.

  26
  2

  Podelite komentar

  • Milan

   @Мирослав

   Da samo nastavi da sumnjas... Srecno

   4
   15

   Podelite komentar

Google preporuke