Komentari

 • Rhoi

  Šta se moglo očekivati kada je kukuruz poskupeo na 30din. Sada je skuplji od pšenice a to je loš pokazatelj. Kada je prodat PKB to je bila završnica ludosti da svoj lanac ishrane prodaš. PKB u svoje vreme zajedno sa Zemunskom i Obrenovačkom stranom je pored svih mana bio odlična podrška u ishrani Beograda i šire. Samo mleka se slivalo u mlekaru padinska skela oko 80000lt podatak nije detaljan itd....

  2
  0

  Podelite komentar

 • Gaga

  Tako treba pustite da se trgovine bogate, a naš proizvodnja neka propadne. SVAKA ČAST, I POSLE SU DRUGI KRIVI

  5
  0

  Podelite komentar

 • Vuk

  Hahahaha, svesno i namerno se domaći seljak uništava. Kakav se đubar uvozi, samo da zna narod po gradovima šta jede?!

  7
  0

  Podelite komentar

 • Citalac

  Ne razumem zasto drzava na osnovu zakona ne sprecava uvoz mesa zivotinja hranjenih genetski modifikovanom hranom. To je i po zakonu i korisno za domacu proizvodnju a najbitnije - to je mnogo zdravije za stanovnistvo.

  17
  0

  Podelite komentar

  • Gegule

   @Citalac

   Pa jesi li siguran da se i kod nas ne gaji gm soja? Nedavno sam prolazio pored parcele zasejanom sojom, a u njoj ni travke, samo soja. Koliko se ja razumem u poljoprivredu, to je nesumnjiv znak da je zasad gmo.

   2
   2

   Podelite komentar

 • Mrki

  Javašluk,bezobrazluk i mešetarenje,plus najava povećanja penzija i minimalca i eto nama poskupljenja. Svaki put isto !!!

  21
  0

  Podelite komentar

  • Marko Bojovic

   @Mrki

   Veruj mi da ce uskoro doci hiperinflacija kakva nije bila duzu istoriju, zapamti sta sam rekao, mozes slobodno drugima da pricas, da znaju unapred.

   10
   0

   Podelite komentar

  • DRagutin

   @Mrki

   @Marko, to si u pravu... Ne miriše na dobro sve ovo što se kuva na kugli zemaljskoj... ! Evo danas Kinezi zatvorili najveću luku zbog j. Korona virusa! To će se itekako osetiti na polju finansija mnogih država a i ovako je transport robe poskupeo 5 puta! Cilj je da se natera čovek da bude na kolenima od siromaštva i gladi a to će se desiti ako se ponovo države zatvore ! Bog neka nam je na pomoći svima nama!

   4
   0

   Podelite komentar

Google preporuke