• 0

Žena 10 godina bez ikakvih dozvola iznamljuje dva gradska stana: Jedan turistima, drugi podstanarima

Jedan daje turistima, drugi podstanarima

  • 0
Dubrovnik Foto: Pixabay

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković prozvao je ženu koja poslednjih deset godina koristi dva gradska stana bez ikakvih dozvola i to za turistički i celogodišnji najam. Do stanova je došla, po rečima gradonačelnika, brigom o dve starije osobe koje su preseljene u starački dom, gde su potom i umrle.

Žena je nakon njihove smrti stanove u vlasništvu grada nastavila da iznajmljuje.

''Dodatni element je stečena imovinska korist, bez prava na navedeno, dakle i to ćemo tražiti da nam vrati sav novac koji je u tom periodu, u kojem je bespravno koristila stanove, a gde imamo legitimni dokaz smrtovnicu tih osoba koje su umrle - da nam vrati svu tu imovinsku korist koju je stekla u tom razdoblju'', kazao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković, izveštava Dnevnik Nove TV.

Dubrovački dnevnik piše da je na sednici Gradskog veća, odgovarajući na pitanje na temu korišćenja dva gradska stana bez ikakve pravne osnove, gradonačelnik Franković izneo ime osobe koja je stanove koristila za ličnu zaradu, iznajmljujući jedan turistima, a drugi podstanarima.

Video: Nisu priče iz 1001 noći, ali platiš 1000 evra za noć: Dobiješ luksuzni šator i spavaš ko sultan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>