Agentima dodeljeno prvih 150 ID kartica: "Tako će korisnici znati kome poveravaju svoje nekretnine"

Posrednik u zakupu i prometu nekretnina mora da ispuni sve zakonske obaveze, ali i da pristupi Etičkom kodeksu koji je usvojila Skupština PKS

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika KS
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • KS

    03. septembar 2021 | 17:43

    Potrebna je mnoooogo veca sigurnost za zakupodavce nekretnina. Agencija nas poveze, uzme pare i ode. Meni agencija (izdajem stan) trazi original uknjizbu (a to ima na javnom pristupu online), traze mi sve podatke (do babe i dede). Pitam sta mi nudi od podataka o zakupcu, kaznu povezacemo vas. Zasto agencija ne bi trazila od zakupca izvestaj kreditnog biroa (to se trazi u Nemackoj, gde sam radila 22 god), zasto ne bi trazila od zakupca iz drugih gradova njihovu uknjizbu ili ko je uknjizen na njihovoj adresi prebivalista. Moj poslednji zakupac je imao laznu adresu (nekog ranijeg stana gde je ziveo), dao je depozit, ali ostao mi je duzan cetiri kirije, 35000 din za struju, tri infostana, 27000 nije platio SBB, a oni potrazuju pare od mene.