• 0

U Novom Sadu odobreno 15 miliona dinara subvencija za 52 nezaposlene žene preduzetnice

Verujem u vašu marljivost i rad, i naravno borbenost jer trebalo se izboriti i sa predrasudama - poručio je gradonačelnik Miloš Vučević

  • 0
Miloš Vučević

Foto: Grad Novi Sad

U cilju podsticanja ženskog preduzetništva, sredstva u iznosu od 15. 000 .000 dinara su odobrena za 52 nezaposlene žene koje se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

 

- Verujem u vašu marljivost i rad, i naravno borbenost jer trebalo se izboriti i sa predrasudama, kojih i dalje ima, da se ne lažemo, i sa papirologijom koja bez obzira na sve naše napore da bude što jednostavija iziskuje i vreme i trud, i sa samom sobom i onim pitanjem - da li prihvatiti rizik, šta ako ne uspem? Ali vi ste danas ovde i to pokazuje vašu hrabrost i spremnost da učinite Novi Sad boljim, da vredno radite jer uspeh neće pasti sa neba! Subvencije za samozapošljavanje su snažan vetar u leđa.

Da vam pokazemo da sve vi snaga i ovog grada i ove države, da se na vas računa i ne želim da vam podilazim, ali znate vi dobro da je Srbija mnogo učinila da osnaži svoje žene, da ispliva kvalitet, bez obzira na pol, i da oni koji su bolji treba da budu ispred. Ja sam najponosniji kad vidim rezulate koje postižu naše novosađanke, vaše koleginice koje su pre godinu, dve, tri, bile na istom ovakvom prigodnom događaju.

I nikakva kriza, ni korona, ništa nas neće sprečiti da budžet za subvencije bude sve veći, dokle god bude interesovanja i ideja. Tu smo da vas podržimo. Danas nazdravljamo početku, a uskoro ćemo i prvim uspesima.

Video: Brnabić: Kada prođe korona ovo će biti gradska bolnica Novog Sada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>