• 0
 ≫ 

Šta da radite ako nemate 5 dinara za kolica u marketu: Ovo je trik kako da ih otključate bez para

 ≫ 

Ova ideja brzo je privukla pažnju mnogih

  • 0

U Srbiji posluje sve više trgovinskih lanaca koji "zaključavaju" kolica za kupovinu kako bi ih kupci otključali koristeći kovanice od 5, ili 1o dinara. Ipak, kako to obično biva, baš kada nam treba, kovanica nema ni za lek. Tako, malo ko se nije susreo sa neprijatnom situacijom, kada ispred kolica shvati da u novčaniku nema nijednu kovanicu.

Ovaj problem, čini se, nemamo samo mi u Srbiji, već kupci širom sveta, pa su se pojedini dosetili kako da u toj situaciji reše problem i ipak uzmu kolica za kupovinu.

I dok je mnogima glupo da "ukradu" tuđa kolica u kojima se već nalazi novčić, pojedini su se dosetili jednostavnog trika kako se kolica u trgovinama mogu uzeti i bez kovanica ili posebnih plastičnih žetona.

Tiktoker Kristijan iz Bjelovara podelio je na svom kanalu video jednostavnog trika za slučajeve kada nemate pri ruci novac za kolica u dućanu.

Kako navodi, potreban vam je zapravo samo običan ključ koji može da zameni kovanicu.

Inače, ideja nije nova, i ovaj trik već odavno kruži društvenim mrežama. Neki su spomenuli i mogućnost lomljenja ključa u otvoru ili pak zaboravljanje ključa i povratak kući bez njega.

S druge strane, mnogi su oduševljeni i koriste se ovim trikom već godinama.

Pišite nam u komentarima da li imate sličnu ideju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>