Konobaru daje platu 50.000, majstoru za meso ispod sača 80.000 dinara: Da li je ovaj gazda preterao?
Objava je izazvala mnogo komentara, da li je ova plata adekvatna?
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Tijana Lazovic
Cuj pitanje: Da li je preterao? Kada daju malu platu ili uslove necovecne i ispod minimima , nikad nisam videla da portali pisu "Da li je preterao?" Cccccccccc
Sasa Jakovljevic
Nije velika plata, roštilj majstor u zavisnosti od prometa može biti plaćen i na procenat, jer je vrlo težak posao i od njega zavisi kvalitet...
Dusko
Prosečne cene hrane i pića u restoranima u Pragu su kao u Beogradu,a plate konobara 1200 evra.Prosecne cene hrane i pića u Beč 50% veće nego u Beogradu,a plate konobara 2000 evra.Pa zaključite sami.