Konobaru daje platu 50.000, majstoru za meso ispod sača 80.000 dinara: Da li je ovaj gazda preterao?

Objava je izazvala mnogo komentara, da li je ova plata adekvatna?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Tijana Lazovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tijana Lazovic

    Cuj pitanje: Da li je preterao? Kada daju malu platu ili uslove necovecne i ispod minimima , nikad nisam videla da portali pisu "Da li je preterao?" Cccccccccc

  • Sasa Jakovljevic

    Nije velika plata, roštilj majstor u zavisnosti od prometa može biti plaćen i na procenat, jer je vrlo težak posao i od njega zavisi kvalitet...

  • Dusko

    Prosečne cene hrane i pića u restoranima u Pragu su kao u Beogradu,a plate konobara 1200 evra.Prosecne cene hrane i pića u Beč 50% veće nego u Beogradu,a plate konobara 2000 evra.Pa zaključite sami.

Google preporuke