≫ 

Probali smo da se javimo za najpopularniji posao koji je podelio Srbiju: Ovako smo se proveli

 ≫ 

Da li ste probali da se prijavite na oglas?

Komentari

 • ZoranM

  15. septembar 2021 | 18:00

  Prijatan ljubazan nasmejan radnik u servisu sigurno moze vise od 500 dinara baksisa dnevno da dobije....

  5
  6

  Podelite komentar

 • Nebojša Berak

  15. septembar 2021 | 17:59

  Bez ambicije NEMA. DOSTIGNUĆA. Srbija nema radne snage, a poslove konobara rade u 80% slučajeva oni koji imaju 2 šake i nula mozga, vaspitanja i ispod NULE ZNANJA. A bitno je da traze plate i kukaju kako im je svega malo, a kakvi su to likovi govori cinjenica sto pristaju da rade za minimalac ZVANIČNO, a posle kukaju na zdravstvo, skolstvo, policiju i druge opste oblasti koje im omogucuju kvalitetan i bezbedan zivot. Njihove AMBICIJE SU NULA, a samim tim i dostignuća. Isto se odnosi na tzv majstore sto peku roštilj, znanje nula, obrazovanje nula. Bakšiš ne utiče na penziju i kreditnu sposobnost. Nema 5% restorana, fast food, pekara gde NE RADE ZA MINIMALAC ZVANIČNO I AKO NA TO PRISTAJU ONDA SU U SVAKOM POGLEDU NULE SA NULA ZNANJA I OBRAZOVANJA I NULA AMBICIJA, SAMIM TIM I DOSTIGNUĆA.

  13
  15

  Podelite komentar

  • 15. septembar 2021 | 19:54

   🌻Max

   @Nebojša Berak

   Nisu 2 šake i 0 inteligencije!Neki su završili Fakultet a konobarišu!!!Sramota za vaš komentar🤮

   13
   3

   Podelite komentar

  • 15. septembar 2021 | 20:01

   🌻Max

   @Nebojša Berak

   Ma ko reče? Neki imaju Fakultet završen i konobarišu!!! Nisu 2 šake i 0 znanja!!!!Sraman ti komentar🤮

   7
   2

   Podelite komentar

  • 15. septembar 2021 | 22:51

   @Max

   @Nebojša Berak

   Dokaz da spadas u tih 80% sa znanjrm NULA je i neoboriva cinjenica da ne razlikujes 80% od 100%. Drugo, dioloma fakulteta je nista, tvrd i gladak papir da bi je upotrebio na pravi nacin. Trece, diploma fakulteta ne znaci da imas znanje za konobara, nego govori da diploma koju imas i znanja na osnovu nje NE VREDE NISTA i da posao konobara radis sto imas dve sake i hodas bez pomagala, a ne zato sto si obrazovan konobar. Kada iza tvoje diplome fakulteta bude stajalo ZNANJE, tada ces raditi u struci ili sam pokrenuti posao.

   1
   1

   Podelite komentar

  • 15. septembar 2021 | 23:51

   @Max

   @Nebojša Berak

   Imate srece sto admin ne dopusta odgovor na komentar koji ste napisali i kojim ste potvrdili da nemate ni znanje ni obrazovanje, a diploma kao diploma fakulteta je suvise glatka i od tvrdog papira da bi je koristili na pravi nacin. Vasim komentarom je potvrdjeno da niste u stanju da procitate tekst i shvatite napisano, a prepoznali ste se u onih 80% a ne i u onih 20%. Sama diploma fakulteta ne znaci ama bas nista u smislu posla konobara za koji niste skolovani a koji radite i koji potcenjujete i time potvrdjujete da ga rade u 80% oni koji imaju 2 šake i nista vise od toga, a posto ne shvatate nista vi shvatate da su 100% svi takvi. Ogromna je razlika izmedju konobara u restoranu i konobara po kaficima i klubovima, kosmicka razlika. Da iza diplome fakulteta stoji znanje i radne navike svakako biste imali posao i to dobro placen, ali nemate operativna znanja niti bilo kakva funkcionalno upotrebljiva znanja a imate diplomu, a diploma bez znanja je NIŠTA. Mislite o tome. Svako vam moze uzeti sve sem ZNANJA, a sve sto imate je u znanju. A vama ne moze niko uzeti ni imanje ni znanje. Kada budete imali znanje i verovali u sebe put uspeha i normalnog zivota vam je otvoren, a niko ne zivi odlicno od 8 sati rada.

   0
   2

   Podelite komentar

 • S

  15. septembar 2021 | 15:42

  To i nije neka plata. Moj muz je dok smo se zabavljali radio kao sanker u restoranu. Plata mu je bila 800e,a baksis mesecno oko 1500e.

  18
  6

  Podelite komentar

 • Nikola Djurovic

  15. septembar 2021 | 15:25

  Prosecan konobar u beogradu sa platom i baksisem zaradjuje izmedju 100 i 120 hiljada. Na losijim mestima ispod 80000 nije sa baksisem a na dobrim ide i preko 150 000 sa baksisem

  26
  9

  Podelite komentar