• 0

Rad od kuće je uticao na mnogo trendova: Ovaj komad nameštaja je jedan od njih, a koristimo ga retko

Danas se mahom prave od bambusovog drveta, nerđajućeg čelika ili akrila, a glavna prednost je što ne zauzimaju mnogo prostora, a vrlo su funkcionalni

  • 0
stočić Foto: Shutterstock

Rad od kuće bi mogao da potraje, neki šefovi kažu još barem dve godine, pa se očekuje da nastavi da raste i potražnja za opremom za rad u tim uslovima, ali i u nekim komadima nameštaja koji ljudima dosta znače.

Jedan takav komad je prenosivi stočić, na rasklapanje, ili tzv. tray table kako se naziva na engleskom jeziku, a izrazito je popularan u Americi, gde se koristi kao pogodna opcija kada treba večerati ispred televizora.

Ako ga i ne koristite, sigurno ste ga zapazili u mnogim američkim filmovima, budući da je u SAD prenosivi stočić, kao neka forma poslužavnika, jednostavno must-have proizvod.

Lagani su, maleni, uklapaju se u svaki enterijer ili deo stana, i posebno su doživeli ekspanziju tokom pandemije, jer su idealni za odlaganje hrane ili nečeg drugog u radu od kuće. Na primer, ako ne želite da rizikujete da vam se piće ili hrana prospu blizu računara ili laptopa - onda je ovo savršeno rešenje.

Ovakvi stolovi su, zapravo, bili hit 1960-ih, tako da mnogima bude i nostalgiju. Danas se mahom prave od bambusovog drveta, nerđajućeg čelika ili akrila, a glavna prednost je što ne zauzimaju mnogo prostora, a vrlo su funkcionalni.

U našoj kulturi se, recimo, uglavnom koriste za putovanja, piknike i kampovanje, ali im sasvim sigurno možete pronaći svrhu i kod kuće. U zavisnosti od materijala i dizajna, koštaju od nekoliko hiljada dinara pa naviše.

Video: Miriše na biznis: Raznobojno more koje Holandiji donosi čitavo bogatstvo

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>