Komentari

 • Mila

  Postoje priče za upravljanje javnim mnjenjem, dok se suštinske stvari odigravaju iza zatvorenih vrata. U toku je posebna vrsta sistemskog rata kojim se jedni bogate i ujedinjuju, dok se druge zemlje razjedinjuju. Ništa nije slučajno! Organizacija EU deluje kroz sistem i projekte, a jedan od njih je sasvim sigurno farmaceutiski projekat dodatnog bogaćeja bogatih. Projekat Kovid 19 nazvan je po unapred poznatom i objavljenom nemačkom dolumentu gde su sva ova dešavanja najavljena mnogo ranije. Kovid 19 je izuzetno skup i unosan projekat nacističke medicinske organizacije gde su najbogatiji moćnici. Utihnule su sve priče o pridruživanju EU kako je počela nova diominanztna tema, u stvari nametnuta javnom mnjenju. Vlada kult smrti, što se vidi po svim naslovnim stranama štampe jer je to nametnuti misaoni tok kojim ova organizacija vlada kupujući krupne i sitne igrače društvenih sistema. Udarna vest je po pravilu ko je umro i koliko je mrtvih. Uplašenim narodima se najlakše vlada.

  8
  4

  Podelite komentar

 • Vuk

  Da, Evropa ode u desno, hahaha!!!

  1
  1

  Podelite komentar

 • Giga

  Ako krenu ulevo opet ce praviti najbolje, Mecedes, BMW, WV, Porse, Opel.......znanje i tehnologija su moc.

  17
  2

  Podelite komentar

 • Vitez Koja

  Nemačka je najveći ekonomski gigant, kada su Amerikanci upumpali lovu posle pada Berlinskog zida.Zato su Švabe Američki satelit u Evropi, jer Ameri nikada ništa ne rade za džabe, a kao što znamo Švabe su glavne u EU i ne smeju Amerima ni da pisnu, već moraju da rade isključivo kako Ameri kažu.

  17
  4

  Podelite komentar

 • Prele

  Loze narod kao oni nesto odlucuju ,duboka drzava postavlja i broji glasove sirom sveta!

  22
  3

  Podelite komentar

 • Glas severa

  Ja sam mislio da smo mi taj tigar.🤔

  19
  3

  Podelite komentar

 • Brundova osveta

  Lako je Nemackoj da zivi na racun siromasnih drzava u Evropi.Uvozi radnu snagu a svima su nametnuli moranje da uvoze nemacke proizvode.A o tome kako i na koliko nacina pljackaju Srbiju da ne govorim.

  16
  12

  Podelite komentar

  • Vule

   @Brundova osveta

   Svasta. Mozemo i mi da uvezemo jeftinu radnu snagu ali mnogi se plase stranaca. Odlucimo sta cemo. Mozemo i mi da nametnemo drugima svoje proizvode ali za to mora da se puno ulaze u znanje sto na Balkanu nije lako. Ako napravimo bolje i jeftinije i mi cemo imati bolji standard. Dotle cemo neosnovano kriviti druge.

   15
   6

   Podelite komentar

  • Relja

   @Brundova osveta

   A ti kupuj Ruski proizvod, niko te ne tera da kupuješ Nemački.

   11
   4

   Podelite komentar

  • Brundova osveta

   @Brundova osveta

   Vule Treba da se konacno prekine sa politikom da EU nema alternativu.Odatle pocinju sve nedace.Nije tacno da nema nasih radnika.Ima ih ali se teraju iz Srbije pricama da ako nece da rade za 300 evra imace ko ce da radi za 150-200.A gde idu iseljeni radnici?U EU koja tako dobija radnu snagu.EU stoji iza iseljavanja ljudi iz Srbije.To je njena zamisao koju verno izvrsava rezim.

   4
   2

   Podelite komentar

 • Ratar

  Najbolja zemlja. Da je srece da smo kad je trebalo budemo uz nemce sad bi bili normalna zemlja. Ovako sirotilja, bez granica, neobrazovani...

  24
  14

  Podelite komentar

  • Kole

   @Ratar

   Nije nemacka suverena zemlja i oni su okupirani !

   15
   7

   Podelite komentar

  • Milan S

   @Ratar

   Po tvom komentaru,rekao bi da si više stočar,nego ratar.Čak bi se usudio da pogađam-čoban.

   1
   0

   Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke