Vesić: Više ne možemo da priuštimo luksuz da privreda ne radi, država tako puni budžet

Naša privreda je u usponu i moramo da iskoristimo ovaj trenutak kako bismo što bolje ekonomski stajali kao zemlja, dodao je zamenik gradonačelnika Beograda

Komentari

 • Pec

  Pa nemojte da trošite budžet, radite i punite ga.... Mislim da mogu i obični pekari, kasiri, trgovci, zanatlije malo da ne rade a da primaju plate iz budžeta. Samo zameniti uloge. I pored toga ušteda u budžetu bi bila enormna!

  0
  0

  Podelite komentar

 • Sale71

  A u stvari bi da uvale vakcine

  4
  2

  Podelite komentar

 • Zeljka

  Kašnjenje sa kovid propusnicama dovelo nas je do 6 hiljada ljudi u bolnicama i po "autobis mrtvih" dnevno. I niko se ni ne osvrće na to. A to su nečiji najmiliji. O nepoznanici oko posledica korona virusa na ljude srednjih godina i na mlade niko ne razmišlja ili se pravi nevešt. Na kraju je sada na delu čist eksperiment na deci. Gube časove? Nije nenadoknadivo! Ali gubljenje zdravlja jeste! Nadam se da nisam u pravu, iako ponašanje virusa nažalost nagoveštava da moramo da se upitamo šta sledi.

  4
  9

  Podelite komentar

  • Ja

   @Zeljka

   Što manje idu u školu više će ići na zanat. Otvaraju fabrike kojim treba takav kadar koji nema školu i koji će raditi za mrvice dok se oni bogate.

   6
   1

   Podelite komentar

Google preporuke