• 0

"Uzmi račun i pobedi": Vatrepolista Nikola Rađen i ministar Momirović doneli sreću dobitnicama

U izvlačenju je učestvovalo više od 10 miliona koverti

  • 0
Uzmi račun i pobedi

Printskrin: RTS

U trećem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dodeljeno je pet automobila "fijat 500L", kao i stan u Beogradu, u naselju "Zemunske kapije".

Dobitnike nagrada izvlačio je ministar saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović koji je sreću doneo damama.

Automobile su dobile:

1. Ljubičica Miljković iz Knjaževca

2. Aleksandra Pavić iz Beograda

3. Aleksandra Stuparević iz Bora

4. Snežana Grujić Komarčić iz Beograda

5. Biljana Nedeljković iz Kragujevca.

Dobitnika dvoiposobnog stana u beogradskom naselju izvukao je vaterpolista Nikola Rađen. Stan je dobila Marijana Đekić iz Beograda.

U izvlačenju je učestvovalo više od 10 miliona koverti.

Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja su prikupila 10 fiskalnih računa, ili 10 slipova - potvrda za plaćanje karticom odnosno platnim instrumentom za instant plaćanje putem IPS QR koda, minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu.

Podsetimo, "Uzmi račun i pobedi" je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Jedino tada mogu da budu sigurni da trgovac posluje u skladu sa zakonom i da plaća poreze iz kojih se finansiraju zdravstvo, školstvo i druge javne usluge, što je u vreme pandemije važnije nego ikad.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>