• 6

Uzmi račun i pobedi 2021: Dodeljen stan srećnici iz Sremčice

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 10.970.913 koverata, izvukao je Zoran Kiki Lesendrić

  • 6
uzmi račun

Printskrin: RTS

U četvrtom izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu, a najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Stanica Smiljković iz Sremčice.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 10.970.913 koverata, izvukao je Zoran Kiki Lesendrić, prenosi RTS.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Olivera Marčeta iz Beograda, Nebojša Stanojević iz Trgovišta, Dejan Živković iz Zaječara, Slobodan Janković iz Bečeja i Nikola Bogosavljević iz Paraćina, a najvredniju nagradu, dvoiposoban stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Stanica Smiljković iz Sremčice.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednica Komisije Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade: 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Slanje koverata je potpuno besplatno.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt-telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luci

    9. oktobar 2021 | 19:12

    Hvala vam ,ne treba mi stan jer imam kuću a račun ne želim.

  • Kako

    9. oktobar 2021 | 19:27

    Srecno dobitnicima. Ja iduce subote se nadam dobitku. Saljem sedmicno po stopedeset racuna.

  • DARKO 100%

    9. oktobar 2021 | 19:17

    Extra lokacija

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>