Ako je kredit 100.000 dinara, postoje dve opcije: NBS reagovala zbog stava VKS o bankarskim naknadama

Narodna banka Srbije je, kako se ističe, samo u prethodne tri godine u postupcima po pritužbama donela 22 rešenja kojima je bankama izrečena novčana kazna

Komentari

 • Beta

  Šta je sa sudovima u Nišu ,gde po istoj osnovi radne sporove , jedni dobijaju a jedni gube.

  0
  0

  Podelite komentar

 • Moci

  Al ga smisliste sad svaka vam čast.

  2
  0

  Podelite komentar

 • Snežana

  Izvinjavam se zbog napravljenih grešaka u tekstu. Loše baratam sa tastaturom na telefonu. Ne zamerite, rođena sam 60-tih godina prošlog veka.

  3
  0

  Podelite komentar

 • XX

  Ko ovo saopstenje banke moze da prati?

  9
  1

  Podelite komentar

  • Buba

   @XX

   Tako ga lepo upakovane sa sve mašnicom. Ovde je ključno pitanje ZAŠTO SE UOPŠTE NAPLUĆUJU OBRADE KREDITA?? Već plaćamo ne male kamate za kredite uzete od banaka, zašto se naplaćuje obrada kredita, kada se ionako naplati uvid u kreditni biro, menica. Naplaćuješ mi čitanje papira, ili šta??

   0
   0

   Podelite komentar

 • Snezana

  Pa sto su sve institucije cutale tri godine? Podnela sam tuzbu tek kad su slucajevi bili pozitivni za gradjani. Ako se advokati banaka bogate, sta je sa advokatima koji zastupaju banke. Ili sada banke zastupaju NBS I pojedine sudije. Odrazice se ova nesigurnost drzavnih institucije na I bore sledece godine. Jedna sam od tih jer Sam do sada verovala u ovu nasu napacenu drzavu, Ali vise ne. MI kada uzimamo kredit brinemo da nas Kreditni biro ne odbije jer smo prezaduzeni.

  28
  2

  Podelite komentar

Google preporuke