• 0

Počeo Regionalni onlajn sajam poslova, poslodavci traže više od 600 radnika

Poslodavci su grupisani u pet tematskih kapsula

  • 0
Biznis, poslovne ideje, društvo, druženje,  okupljanje, sklapanje posla Foto: Shutterstock

Onlajn Regionalni sajam poslova, 12. po redu, počeo je danas i traje do 20.oktobra, a nove zaposlene preko više od 600 oglasa traži više od 60 poslodavaca.

Sajam se održava onlajn na adresi rs.regionalnisajamposlova.com i dostupan je svima, navodi se u saopštenju Infostuda.

Poslodavci su grupisani u pet tematskih kapsula: Usluge (finansije, mediji, konsalting, logistika, igre na sreću, građevinarstvo, telekomunikacije, farmacija), Proizvodnja ( autoindustrija, inženjerstvo), IT (razvoj softvera, fin teć, multimedija, digitalizacija), Trgovina (maloprodaja, veleprodaja, distribucija) i Startuj (prvi posao, prakse, stipendije)

Sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.com, Moj-posao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, makedonskog sajta Vratobuvanje.com.mk i Deloglasnik.si iz Slovenije, što ga čini najvećim regionalnim online sajmom zapošljavanja.

Na virtuelnim štandovima posetioci sajma će imati prilike da uz pomoć ćat opcije direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija, gde će moći da dobiju sve informacije o kompanijama, kao i o trenutnim i budućim potencijalnim pozicijama koje kompanija nudi.

U okviru sajma biće organizovane tri onlajn panel diskusije ''''Kako da na pravi način STARTUJeš karijeru?'''', ''''Kako do prvog posla u IT-u?'''' i ''''Najčešće greške na intervju za posao''''.

Video: Roboti neće ukrasti poslove, u Srbiji školujemo kadar koji će biti spreman za budućnost

(Telegrf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>