• 1

Traže se novinari, marketing stručnjaci, radnici za logostiku: Više od 700 radnih mesta čeka kandidate

Ovo godine poslodavci su otvorili vrata za nove ljude kako za početničke pozicije tako i one više menadžerske

  • 1
pas, kuče, posao, devojka i ljubimac na poslu

Foto: Shutterstock

Ukoliko ste u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem, od 13. pa sve do 20. oktobra pruža se jedinstvena šansa da posetite najveći regionalni sajam poslova na kom u svakom mometu imate mogućnost da porazgovarate sa predstavnicima poslodavaca i dobijete sve relevantne informacije o trenutnim i potencijalnim budućim mogućnostima za zaposlenje.

Ove godine u Srbiji radnike traži 60 kompanija na preko 700 otvorenih radnih pozcija među kojima se najviše traže kandidati sa Visokom ili višom stručnom spremom.

Za sve one koji su u fazi školovanja ili su na pragu da zakorače na tržište rada poslodavci su omogućili priliku kako za sticanje stručne prakse, tako i za prvo zaposlenje pa se traže praktikanti i asistenti u oblastima poput marketinga, grafičkog dizajna, IT-ja, žurnalistike, ekonomije, proizvodnje i prodaje.

Svi kandidati koji su već na tržištu rada mogu svoje zaposlenje potražiti među pozicijama gde se ove godine najviše traže telefonski operateri, magacioneri, ali i elektro i mašinski inženjeri. Pored dobro poznatih pozicija iz oblasti prodaje priliku za rad imaju i svi oni koji se bave marketingom, novinarstvom, ljudskim resursima, ekonomijom i logistikom. Ovo godine poslodavci su otvorili vrata za nove ljude kako za početničke pozicije tako i one više menadžerske, pa priliku za zaposlenje imaju svi bez obzira na godine radnog iskustva - od asistenta do menadžera, novinara do urednika ili saradnika do specijaliste.

Samo u prva dva dana sajam je posetilo nešto više od 100.000 ljudi, a na otvorene pozicije svoju šansu je okušalo preko 8.000 kandidata. Sajam je otvoren i dostupan svima još 5 dana do srede 20.oktobra na adresi rs.regionalnisajamposlova.com

Video: Anastasija predvodi specijalnu jedinicu Ministarstva za vanredne situacije, uvek je na konju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    15. oktobar 2021 | 17:18

    Ma vazi, vec skoro dve godine konkurisem sa IT diplomom (visoko obrazovanje), i iako mi je skockan CV, niko ne zove ni na intervju. Pri tome, ne konkurisem samo na IT pozicije, nego i za referenta, administrativnog radnika, itd. Sve namesteni konkursi, upada se preko veze, a ko je nema, moze samo da radi u gomexu i proizvodnji na normu. Uzaludno je u Srbiji studirati.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>