Vučić i Orban na ceremoniji: "Rok za završetak pruge novembar 2022. godine"

Projekat mađarsko-srpske železnice i izgradnja moderne pruge od Budimpešte do Beograda je kruna prijateljstva Srbije i Mađarske koji garantuje ekonomski, trgovinski i saobraćajni prosperitet dve zemlje

Komentari

 • Olja

  Bravo za Orbana kako brine za narod u Madjarskoj - zabranio migrante , zabranio GMO , proterao Sosrosa , nije dozvolio 5 G mrezu , zabranio ka(e)mtrejls i slobodno nebo nad Madjarskom ... itd Bravo veliko bravo za Orbana !!!

  7
  2

  Podelite komentar

 • Ka Evropi

  Mi moramo da se preko neke susedne zemlje prikacimo ka Evropi. Madjari su pouzdaniji od kombinacije Hrvatska- Slovenija koja ima promenljivu cud i moze da nam pravi probleme kad se najmanje nadamo. Velike pare se ulazu u prugu ka Evropi, zato je dobro da se izbegnu potencijalni problemi koje bismo mogli da imamo sa hrvatima. Steta za Sremsku Mitrovicu koja se razvoja na transferzali Srbija - Hrvatska. Steta je sto pruga u narednoj fazi ne ukljucije Leskovac, jedini veliki grad od Subotice ka jugu koji ce zbog bednih 20km od Brestovca do Leskovca cekati narednu fazu.

  2
  1

  Podelite komentar

 • tuta

  bravo predsednice za srbiju molim vas mislite malo i na sebe odmorite se

  4
  7

  Podelite komentar

  • Jd i bd

   @tuta

   Uzmi šećera i vode. Udahni duboko. Pogledaj se u ogledalo i zapitaj se - kako je mohuće da sam ovako nisko pao. Šta ću reći svojima?

   5
   2

   Podelite komentar

 • Hej

  Ako neko preživi do 2022 godine

  8
  2

  Podelite komentar

 • Trangefranger

  Jel a gde su maske i ostali rekviziti publici u horgosu-pojela Maca👍🤘✌️

  9
  1

  Podelite komentar

Google preporuke