≫ 

Suspenzija, pa otkaz za nevakcinisane radnike: Letonski parlament dao zeleno svetlo

 ≫ 

Nova pravila će stupiti na snagu 15. novembra * Letonija je bila prva država u EU koja je ove jeseni vratila stroge mere karantina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Elena
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Elena

    06. novembar 2021 | 17:01

    Sramota ! Tu narod treba da se digne. Ako se to dopusti sada, nismo daleko ni od obaveznog cipovanja, kao zivotinje sto se cipuju. Bice, ako se ne cipujes neces moci ovo ili ono... To je prisila da se primi nedovoljno ispitana vakcina ! Pa sta kome Bog da... Strasno ! Da se razumemo, nisam protiv redovne vakcinacije dece i odraslih vakcinama koje su godinama ispitivane i koje su prolazile rigorozne kontrole. Ja sam redovno vakcinisana kao i sva moja deca ali sam protiv, da me neko primorava da primim nedovoljno ispitanu vakcinu zbog koje moram da stavim svoj potpis da je primam na sopstvenu odgovornost ! Ako je vakcina sigurna, zasto drzave ne garantuju za nju ?! Zasto potpisujemo da drzava ne snosi odgovornost ako nam se nesto desi ?! Ne zelim i necu i tacka ! I niko me nece primorati na to ! Takve stvari u Srbiji ne prolaze... Ajooooj, kakva bi se to pobuna digla....😄