• 0

Kreditni Savetnik obradio 14 miliona evra stambenih kredita

Pored savetovanja o stambenim kreditima i gotovinskim kreditima, Kreditni Savetik je uveo i savetovanje o refinansiranju stambenog i gotovinskog kredita.

  • 0
kreditni savetnik Srđan Mitrović/Foto: City Expert

Nakon šest meseci poslovanja, putem Kreditnog savetnika plasirano je više od 170 stambenih kredita u vrednosti od preko 14 miliona evra, čime su postali broj jedan brend za finansijsko savetovanje na tržištu Srbije.

- Prateći stopu rasta, prognoza je da će broj plasiranih kredita za sledeću godinu preći 500 stambenih kredita. To pokazuje broj korisnika, završenih kreditnih poslova koji rastu iz meseca u mesec i sve veći broj banaka sa kojima sarađujemo - kaže Srđan Mitrović, direktor razvoja novih usluga City Experta.

On dodaje da je City Expert pre pola godine lansirao novu, besplatnu uslugu KreditniSavetnik.rs koja ima najveću stopu rasta od svih ostalih usluga zbog čega će City Expert investirati dodatnih 600.000 evra sopstvenog novca u razvoj Kreditnog savetnika.

- Uvereni smo da City Expert kompanija ima najbolju predispoziciju da rastući zadrži vodeću poziciju koju sada ima na tržištu gde je konkurencija velika. Ulaganje kapitala u razvoj usluge i brenda će omogućiti da tim Kreditnisavetnik.rs značajno poraste i da razvijemo tehnologiju kojom ćemo dodatno unaprediti korisničko iskustvo i čime ćemo dati podršku savetnicima da kvalitetnije obavljaju svoj posao - ističe Mitrović.

Uz pomoć Kreditnog savetnika, svoje mesečne troškove uspela je da smanji Marija Rakonić, jer je uz besplatne savete i stručnu podršku došla do povoljnije rate kredita.

- Banke često koriste nejasne termine, a potrebno je i vreme da se pronađe najpovoljnija ponuda i zato je zaista važno da u celom tom procesu imate podršku stručnog lica. Meni je Kreditni savetnik mnogo pomogao, jer je bio posvećen, jer mi je objasnio proceduru i vodio kroz proces, čime sam na kraju uštedela novac i dragoceno vreme - izjavila je Rakonić.

KreditniSavetnik.rs je za šest meseci poslovanja pored savetovanja o stambenim kreditima i gotovinskim kreditima, uveo i savetovanje o refinansiranju stambenog kredita za rezidente i nerezidente kao i refinansiranju gotovinskih kredita, a u planu je i dalji razvoj usluge.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>