Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Hmm
I treba, mnogo smo postali lenja nacija, a tek sto glumimo gospodu bez osnova to tek, drugo taj radnik koji sece hleb kosta, njemu treba da se obezbedi plata od 40000,00 a to oni koji kupuju ne racunaju, niti razmisljaju, tako da je ekonomski opravdano da se naplacuje... Uzmu mu radnika ceo dan da secka hleb umesto da mesi i pece, pakuje...
Ana56
U Lidlu sečenje hleba za džabe!
joE
Pa rezite kuci imate noz valjda. I njihov noz ima amortizaciju, odrzavanje, habanje i zbog toga treba da naplate. Mislim da je to u redu