• 0

Šansa za srpske startape u Gradu budućnosti: Prijave do 7. februara

tave globalnoj publici i investitorima u UAE

  • 0
startap, takmičenje, Dubai

Foto: Promo

Najbolji startapi iz Srbije dobiće priliku da predstave svoje inovativne proizvode i usluge na globalnom investicionom skupu i startap takmičenju "AIM 2022" koji će, od 29. do 31. marta, u okviru svetske izložbe "Expo2020" u Dubaiju okupiti vodeće svetske predstavnike kapitala, investitore i preduzetnike.

Ovo je šansa za srpske startape da se predstave investitorima u Dubaiju, saopštio je Naučno-tehnološki park Beograd, koji je otvorio prijave za lokalno AIM Startup takmičenje.

Startapi mogu aplicirati do 7. februara, a prijave su otvorene na ovom linku.

Učešće startapa iz Srbije će omogućiti Naučno-tehnološki park Beograd u saradnji sa "Annual Investment Meeting (AIM)", vodećom investicionom platformom na Bliskom Istoku i u Severnoj Africi. Na lokalnom takmičenju biće odabrano do pet startapa iz Srbije koji će dobiti mogućnost da se predstave globalnoj publici i investitorima u UAE.

Najboljem među pet odabranih startapa (lokalnom pobedniku) biće obezbeđen i direktan plasman u globalno finale AIM Startup 2022. takmičenja, dok će preostala četiri startapa dobiti priliku da učestvuju u "pitch takmičenju" i bore se za kvalifikaciju u veliko finale.

Jedanaesti investicioni skup "The Annual Investment Meeting", kako je navedeno, izvanredna je prilika za sve startape koji nastoje da prikupe kapital, uvećaju globalnu vidljivost, prošire se na nova tržišta i uspostave nove poslovne kontakte.

Događaj je hibridnog tipa, a kotizacije su obezbeđene za svih pet kompanija, dok su troškovi puta obezbeđeni su za tri najbolje rangirana startapa.

U zavisnosti od epidemiološke situacije, startapi mogu učestvovati i onlajn.

Pravo učešća na lokalnom takmičenju imaju startap kompanije sa do 50 zaposlenih, u većinskom srpskom vlasništvu, koje su u dosadašnjem razvoju prikupile finansiranje od najmanje 50.000 evra i nisu starije od 10 godina.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke