≫ 

Hrvati obelodanili kako će izgledati Tesla na njihovim kovanicama: Da li će Srbija reagovati

 ≫ 

"NBS je mišljenja da bi eventualno stavljanje lika Nikole Tesle na nacionalnu strane kovanice evra, ako Hrvatska postane članica Evrozone u narednom periodu, predstavljalo prisvajanje kulturnog i naučnog nasleđa srpskog naroda" rekli su ranije za Telegraf Biznis iz NBS kada se prvi put povela priča oko izgleda hrvatskih kovanica

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Subotica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Radovan

    04. februar 2022 | 15:43

    Profesor Milo Lompar je izneo odlicnu teoriju koji je modus operandi hrvata. Naime to je njihova teza da: Sve sto je iz Srbije, proglase za Srbijansko, da bi ono sto nije srpsko, moglo postati Hrvatsko. Na taj nacin su ukrali Dubrovacku knjizevnost i citavu Dalmaciju, pokusavaju ukrasti Teslu, a eto i Marka Pola su na slican nacin pokusali ukrasti Italijanima. Povezu ga sa sobom, po nekom parametru, npr sada po mestu rodjenja, proglase ga za svetskog, da izbace njegovu pravu etnicku pripadnost, i onda naglasavaju, to odakle je. Tako ce i za Djokovica za 50 godina da isticu Svetski teniser, cija je majka Hrvatica 😀 Stvarno se nicega ne stide.

  • Radovan

    04. februar 2022 | 15:01

    Sto nisu stavili Marka Pola, na kovanicu, pa i on je hrvat koliko i Tesla, jer je mozda rodjen na Korčuli. Kako je Mesic rekao za njega "Svetski istraživač, rođen u Hrvatskoj". Tako je i Tesla za njih "Svetski znanstvenik, rođen u Hrvatskoj" 😀. Mogu i Rimskog Cara Dioklecijana da stave, ipak je covek imao palaču u Splitu. Njega bi mogli da nazovu "Svetski Car, koji je živeo u Hrvatskoj" 😂😂😂

  • Radovan

    04. februar 2022 | 14:48

    Meni su najneverovatnije izjave ovih najjadnijih stvorenja iz naseg naroda, koji se sa ovim slazu, koji za sve Srbe koji su izvanredni, kao recimo Tesla ili Djokovic, govore kako su oni svetski, i ceo svet ima pravo na njih, a ne samo mi Srbi, tj. mi ne trebalo iz pristojnosti i da trazimo to pravo, ko da smo mi Srbi neki primati, i tek ako je neko izvanredan od nas, onda postaje čovek, oni bukvalno tako i kazu, Tesla je čovek 😀 Ispade da mi Srbi nismo ljudi, nego treba da to zasluzimo po njima.A kada vide nekog propalicu srbina, pijanog, onda prvi zagrakću, eto vidite kakvi smo mi Srbi 😂😂😂 Zaista, neki ljudi su za lecenje