• 0

Mladi stručnjaci – nova energija NIS-a

Dolazak svakog novog mladog kolege za NIS znači svežu energiju i ideje koje će doprineti daljem razvoju kompanije

  • 0
NIS

Foto: NIS

Zbog toga je februar mesec od posebnog značaja za NIS, jer je to period u kom se završava jedan ciklus programa "NIS Energy", dok istovremeno u kompaniju dolaze polaznici izabrani na konkursu za novu sezonu ovog jedinstvenog korporativnog programa za mlade.

Prvu sezonu programa "NIS Energy", koja je trajala od februara 2021. godine, uspešno je završilo 15 polaznika i svi će ostati da rade i razvijaju svoje profesionalne karijere u NIS-u.

Pored toga, od 17. februara u NIS-u je 27 kandidata izabranih na konkursu za drugu sezonu programa "NIS Energy". Oni će imati priliku da svoje prve profesionalne korake učine u biznis jedinicama NIS-a, jedne od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Svi polaznici su zaključili Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, a nakon završetka programa dobijaju mogućnost da se zaposle u kompaniji, baš kao i kolege iz prvog ciklusa.

Program "NIS Energy" kompanija je pokrenula 2021. godine želeći da mladim talentima pruži priliku da svoja znanja primene u praksi, ali i nastojeći da obezbedi dalji razvoj NIS-a kroz angažovanje novih stručnjaka.

Za ovaj jednogodišnji plaćeni program mogu konkurisati master studenti i diplomci izabranih fakulteta u Srbiji, u skladu sa potrebama biznisa. Potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

Izabrane polaznike tokom celokupnog trajanja programa prate mentori NIS-a. Za njih su, pored rada u kompaniji, organizovani različiti treninzi, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Mladi stručnjaci, motivisani da uče i stiču radno iskustvo, za NIS predstavljaju novu energiju koja će doprineti daljem razvoju kompanije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>