• 0

"Draga berzo, počivaj u miru": Ruski broker se u emisiji pozdravio s profesijom, voditeljka ostala zbunjena

Nje poželeo ni Dobar dan

  • 0
Moskovska berza Foto: Vladimir Pesnya / Sputnik / Profimedia

Jutjub kanal RBC Investments pokrenuo je poseban program „Trgovanje na novi način“, posvećen trgovanju na ruskim berzama, stranim akcijama, kao i savetima o tome gde je sada najisplativije ulagati novac.

Gost nove epizode bio je Aleksandar Butmanov, ekonomista, osnivač investicionog kluba Sojuzniki i stručnjak za tržište kapitala. Pošto je pozdravio voditeljku Elinu Tihonovu, Butmanov je rekao da neće reći „dobar dan“.

Tihonova je pitala gosta da li to znači da više neće ostati u profesiji. Na to je odgovorio da će „raditi kao Deda Mraz, kao i pre 25 godina“. Zatim je podigao flašu gazirane vode i najavio da će nazdraviti "smrti" berze. Voditeljka se zbunila, a on je nastavio:

"Šalu na stranu, pozdravljam Sergeja Usičenka, koji je pio pre 13 godina zbog smrti berze. Danas pijem sodu. Draga berzo, bila si nam draga i zanimljiva. Počivaj u miru dragi druže", završio je on.

Šta se tačno dogodilo možete pogledati na linku  

Video: Prva Auto-moto berza polovnih vozila na Novosadskom sajmu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>