• 0

Kombank Dvorana menja ime za mesec dana: Šta novi vlasnik ima pravo da radi?

Dvorana će doneti u roku od 15 dana od dana okončanja javnog poziva

  • 0
Kombank Dvorana

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Ostalo je još nedelju dana do završetka javnog poziva za naslovnog sponzora Kombank Dvorane, po kome će taj kultni, multifunkcionalni objekat u centru grada u budućnosti nositi ime.

Kako je saopštila Kombank Dvorana, javni poziv raspisan je 11. februara i završava se 15. marta, a odluku o dodeli ugovora, Dvorana će doneti u roku od 15 dana od dana okončanja javnog poziva.

Kada su u pitanju pravila konkursa, budući sponzor, izmedu ostalog, ima pravo da promeni naziv objekta, tako što ce imenu "Dvorana" dodati ime svog brenda, da postavi oznake sa novim nazivom na fasadi i u unutrašnjosti objekta, kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima i niz drugih privilegija kako je u objavljenom javnom pozivu i navedeno.

U toj instituciji tvrde da je i pre objavljivanja javnog poziva, već bilo zainteresovanih kompanija za naslovno sponzorstvo objekta, koji ima najdužu tradiciju održavanja kulturno-umetničkih događaja na Balkanu. Pravo ucešća na javnom pozivu imaju domaća i strana pravna lica, a prijava mora da sadrži novčani deo, koji ne može biti manji od milion evra, kao i predlog imena objekta, a Ugovor o naslovnom sponzorstvu biće potpisan na pet godina.

U saopšenju se podseća da je ugovor sa Komercijalnom bankom o naslovnom sponzorstvu, koja je objektu dala ime - Kombank Dvorana, potpisan krajem aprila 2018. godine.

Video: Najbolji detalji atletskog prvenstva Srbije u dvorani

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>