• 1

Pop zvezda je platila 50 miliona dolara za imanje iz tridesetih: Kuća sa 8 soba, vinski podrum, ribnjak...

Kuća je nekada bila u vlasništvu komičarke Fani Bris,

  • 1
Robbie Williams, Robi Vilijams vila

Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Pop zvezda Robi Vilijams navodno je platio 49,5 miliona dolara za raskošno imanje u Los Anđelesu. Ova kupovina dolazi nakon što je Robi prodao svoju prethodnu kuću, vilu u ekskluzivnoj zajednici Beverli Krest, hip-hop zvezdi Drejku za oko 75 miliona dolara.

Imanje u privatnom području Holmbi Hils poznato je kao Faring Estate.

Prvobitno sagrađena tridesetih, kuća u evropskom stilu na otprilike 2 hektara je u velikoj meri rekonstruisana početkom 2000-ih.

Prostire se na 18.925 kvadratnih metara sa osam spavaćih soba u glavnoj kući i dve kuće za goste, od kojih je jednu dizajnirao poznati arhitekta iz Los Anđelesa Džon Elgin Vulf.

Kuća je bila na prodaju nekoliko puta tokom poslednjih deset godina i ranije je koštala 70 miliona dolara.

Glavna kuća ima dvostrani ulaz sa spiralnim stepeništem, dnevni boravak i šank. Velika soba obložena drvetom ima kancelariju. Tu je i vinski podrum i dečija igraonica. Tu je kuhinja sa posebnom prostororijom za batlera.

Glavna spavaća soba uključuje dva kupatila, dnevnu sobu i kozmetički salon. Teren obuhvata teniski teren, bazen sa slanom vodom, ribnjak, bašte sa povrćem i kućicu pored bazena sa saunom i fitnes centrom.

Postoji ogroman kružni teren sa parkingom za više od 15 automobila. Kuća je nekada bila u vlasništvu komičarke Fani Bris, scenske, radio i filmske zvezde koja je prikazana u filmu „Smešna devojka“.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

(Telegaf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>