• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni splav Lukas prodaje se za 666.000 evra: Proslavio Acu Lukasa, a već tri godine bez kupca

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan medij je 2021. godine preneo da su se najviše interesovali Kinezi za kupovinu

  • 1

Čuveni splav Lukas na Novom Beogradu, koji gleda na Kalemegdansku tvrđavu, već tri godine ne može da nađe kupca! Splav koji je devedesetih godina proslavio folk pevača Acu Lukasa prodaje se za 666.000 evra (zanimljiva brojka), a te 2021. godine jedan medij navodio je da su se za "objekat na vodi" najviše interesovali Kinezi.

Interesantno, rast cena nekretnina nije se odrazio na splav "Lukas" pa se tako prodaje po istoj ceni kao i 2021. godine, kada je i oglašen. Inače, zbog načina na koji je urađen i širine korita, splav pruža mogućnost da na njemu obavljate tri vrste delatnosti.

"U potpalublju splava se nalazi stan, površine 229 m2 koji ima saunu, kupatilo, dnevni boravak, spavaće sobe...idealno za izdavanje stan na dan. U prizemlju je noćni klub, površine 309 m2, kompletno sređen sa prelepom terasom koja gleda na Kalemegdan. Iznad je galerija na 2 nivoa (576 m2) , kompletno opremljena za razne proslave, svadbe kapaciteta oko 250 osoba koja takođe ima prelepu, veliku terasu", navodi se u oglasu.

Svaka celina ima zaseban ulaz  kao i zasebno etažno grejanje što mu omogućava da bude u funkciji 12 meseci godišnje, dalje se navodi.

Iz agencije za nekretnine preko koje se prodaje splav rekli su za eKapiju 2021. godine da se "Lukas" prodaje jer vlasnik želi da se povuče iz tog posla.

- Zainteresovanih ima, a uglavnom su to Kinezi koji žele tu da otvore restorane. Na Lukasu je moguće otvoriti tri restorana. To je poslovni prostor na najjačoj lokaciji u Beogradu – rekli su tada.

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    15. jun 2024 | 16:42

    Proslavio je Aleksandra Vuksanovića koji je fobio umetničko ime Aca Lukas

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>