• 1
 ≫ 

Direktor JKP "Beogradske elektrane" čestitao Vaskrs

 ≫ 

Direktor JKP "Beogradske elektrane“ Rade Basta čestitao je Vaskrs građanima Srbije i zaposlenima u Komunalnoj delatnosti

  • 1
Rade Basta Foto: JKP "Beogradske elektrane"

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, direktor JKP "Beogradskih elektrana" Rade Basta, uputio je čestitku Srpskoj Pravoslavnoj crkvi, svim građanima Republike Srbije, kao i radnicima Komunalnih preduzeća i njihovim porodicama koji proslavljaju ovaj praznik po Julijanskom kalendaru.

- Pobeda našeg spasitelja Isusa Hrista nad smrću, nauk vaskrsenja sina Božijeg, nada su za sve verujuće da su pravda i dobrota uvek jače od nepravde i zla. Neka nas Vaskrsenje Hristovo, taj veličanstveni događaj, koji je pokrenuo i otkrio večnost svim naraštajima, nadahne i osnaži u nama neprolazne vrednosti mira, praštanja i bratske ljubavi, kako bismo, prateći put Gospoda, složno i srdačno radili za dobrobit našeg naroda i otadžbine. S čvrstom verom da ćemo istrajati na putu istine, pravde i spasenja, sa željom da u zdravlju, radosti i miru provedete Vaskrs, upućujem Vam pozdrav nade i radosti: Hristos Voskrese - Vaistinu Voskrese! Srećan Vaskrs! - navodi se u čestitki Radeta Baste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>