• 0

Saznajte kako da na najbolji mogući način optimizujete svoje online poslovanje

Iskoristite priliku za digitalnu transformaciju Vašeg poslovanja - Kako do boljeg i efikasnijeg poslovanja

  • 0
Span Dynatrace

Foto: Promo

Kompanija Span u saradnji sa svojim partnerom Dynatrance, održaće 18. maja u Beogradu svoj DYNATRACE X SPAN panel, na kome će predstaviti vodeće svetsko rešenje za nadzor aplikacija. Događaj će se održati u Cinestar bioskopu u Ada Mall-u sa početkom u 10:30h.

Dynatrace je broj jedan softver za praćenje aplikacija koji je u potpunosti automatiziran te omogućuje preglednost u realnom vremenu kako biste znali i razumeli sve nepravilnosti u radu vaše aplikacije, ali i njihove uzroke. Uštedite vreme vašeg tima za troubleshooting i povećajte dostupnost vaše aplikacije. Nudi preglednost praćenja performansi aplikacija koje služe operacijama, razvoju i poslovanju.

Korišćenjem ovog softverskog rešenja optimizujete rad svojih usluga i vreme odziva. Ukoliko su aplikacije ključ poslovanja vaše firme, bitno je da korisnici koji ih koriste budu s njima zadovoljni te da iste nemaju problema u radu.

Span Dynatrace

Foto: Promo

Ukoliko želite da se upoznate sa dostignućima za praćenje performansi digitalnog poslovanja i pametnim softverskim rešenjima i otkrijete kako da na najbolji mogući način optimizujete svoje poslovanje, registrujte se već danas.

Na panelu će biti predstavljena tehnološka dostignuća pomoću kojih je moguće u potpunosti optimizovati korisničko iskustvo. Zahvaljujući čitavoj infrastrukturi podataka, možete pratiti svakog korisnika, od njegovog klika u aplikaciji do cele vaše IT infrastrukture koja se koristi u izvršenju odabrane radnje. Precizan Dynatrace softver nudi detaljan uvid u to kako vaša aplikacija zapravo radi, detektuje problem i pronalazi njegov uzrok pre nego što ga korisnik uopšte primeti.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>