• 0

Aplikacija iznedrila nove kulinare, pravili smo kobasice po svom ukusu: Pobednik je bio "Jesenjigrožnjenbal"

Takmičenje će trajati do 4.jula

  • 0
Neoplanta, dobitnica,

Foto: Telegraf.rs

Kompanija Neoplanta je u prisustvu medija i infuensera u sredu obeležila lansiranje aplikacije "Napravi kobasicu po svom ukusu". U autentičnom ambijentu Salaša 137 nadomak Novog Sada, prisutni su mogli da razmene svoje ideje, ali i da suprotstave svoje recepte, gde je najbolji od njih, po oceni stručnog žirija, dobio vrednu nagradu - Capriolo široooko bicikl.

Bezbroj ideja i recepata iznedrili su nove kulinare.

Neoplanta je osmislila aplikaciju u kojoj možete biti sam svoj majstor u pravljenju delikatesa. Postupak je jednostavan, trebate samo da pratite uputstva na sajtu  https://neoplanta.rs/ i klikćete na ponuđene dodatke i začine po želji i da na taj način dođete do idelanog proizvoda.

 

U nagradnoj igri dobili smo i prazne ceduljice na koje smo trebali da napišemo ime našeg proizvoda.

 

- Želeli smo da svim ljubiteljima naših delikatesa pružimo priliku da se oprobaju u ulozi majstora za pravljenje kobasica, pa smo zbog toga osmislili ovu aplikaciju kroz koju će svaki učesnik biti u prilici da napravi svoju idealnu kombinaciju, ispriča zanimljivu priču o njenom nastanku i da joj ime - rekla je Jelena Kanazir, specijalista za PR i komunikacije kompanije Neoplanta.

U nagradnoj igri srećna dobitnica Capriolo široooko bicikla bila je Milka Gajić koja je kombinovala ukuse sira i grožđa, a svom proizvodu je nadenula ime "Jesenjigrožnjenbal".

 

- Prvi put sam aplikaciju bila u mogućnosti da vidim i da koristim, vrlo je jednostavna za rukovanje, jako se brzo prolazi od pitanja do pitanja, vrlo je dobro urađen interaktivni deo kako se dodaju začini. Veoma sam zadovoljna što sam pobedila i što sam dobila bicikl - priča kroz osmeh Milka Gajić za Telegraf.rs.

Nakon nagradne igre učesnici su bili počastvovani ručkom, a na stolu ih je sačekao i fino izrezani neoplantin kulen i sir, uz finu tamburicu i muziku koja je dočarala ambijent.

Neoplanta, dobitnica,

Foto: Telegraf.rs

 

Takmičenje će trajati do 4.jula, nakon četiri nedelje prikupljanja recepata potrošača "idelane proizvode" će oceniti stručni žiri, čime će najbolje i potencijalno najukusnije kobasice dobiti vredne nagrade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>