• 9
 ≫ 

Počinje osveženje na bazenima i akva parkovima, ali će vas ugrejati cene: Digli cifre za 200 dinara

 ≫ 

Privatni bazeni sve popularniji

  • 9
Cenovnik Akva parkova Fopto: Pixabay, Instagram

Letnja sezona na bazenima počinje, i već su objavljeni pojedini cenovnici. Osim gradskih odnosno javnih bazena, sugrađanima su na raspolaganju i privatni bazeni koji su postali popularni naročito tokom prethodne dve godine.

Međutim, ono što ne nije tako lepršava vest jeste da su cene ove godine drugačije. I to, kako smo na prvi pogled videli, za minimum 200 dinara.

Tako, poznati otvoreni bazen koji ima akva park zapravo, a nalazi se na obodima prestonice, ove godine promenio je cenu korišćenja objekata.

Celodnevne ulaznice za odrasle koje su prošle godine bile 600, ovde godine koštaju 800 dinara. Taj iznos važio je ranije za vikend paket, koji je ove godine 1.000 dinara.

Takođe, akva park ima i akciju, pa je dolazak posle 15 časova prošle godine koštao 350 dinara, dok je sada pomereno vreme, pa akcija važi od 16h a nju ćete plaiti 500 dinara.

Podsetimo, sezonu na otvorenim bazenima u Beogradu otvorio je 13. juna SRC „11. April“ na Novom Beogradu. U međuvremenu su „proradili“ još neki bazeni, samo za Košutnjak i Banjicu nije poznato kog datuma će otvoriti svoja vrata za kupače.

Sportsko-rekreativno-poslovni centar „25. maj – Milan Gale Muškatirović“

Bazen "25. maj” otvorio se 17. juna.

Cena dnevne karte biće ista kao prošle godine i iznosiće 400 dinara, a cena za decu od pet do 12 godina biće 150 dinara. Popodnevna ulaznica radnim danima, od 16 do 19 časova koštaće 250 dinara.

SRC „11. April“

Otvoreni bazeni SRC „11. April“ na Novom Beogradu počeli su sa radom 13. juna.

Bazeni će biti na raspolaganju posetiocima svakog radnog dana od 7 do 19 časova. Cena dnevne karte je 400 dinara, dok je za decu do dve godine ulaz besplatan.

Vila, stan, bazen i bioskop na krovu Foto: Shutterstock

Takođe, tokom letnjeg raspusta beogradskim đacima osnovnih i srednjih škola na raspolaganju su i besplatni sportski programi na SC „11.April“.

SC „Olimp“

Bazeni SC „Olimp“ na Zvezdari počeli su sa radom 17. juna, a cene dnevnih ulaznica za ovu godinu još nisu poznate. Radno vreme bazena je svakog dana od 10 do 19 časova, dok je za ljubitelje jutarnjeg kupanja bazen otvoren od 6 do 10.30 časova.

Tašmajdan

Na otvorenom bazenu Tašmajdan letnja sezona počela je 15. juna. Radno vreme tokom letnje sezone na ovim bazenima je od 10 do 19 časova. Cena dnevne karte iznosi 400 dinara.

Košutnjak

Tačan datum otvaranja bazena na Košutnjaku nije poznat, najavljuje se da će to biti najverovatnije krajem meseca.

Privatni bazeni sve popularniji

Iako su gradski bazeni povoljnija opcija, zbog često velikih gužvi i buke na javnim sve su popularniji privatni bazeni.

Radno vreme bazena je uglavnom je  od 10 do 19 časova. Cena dnevne ulaznice za odrasle osobe iznosi od 600 dinara pa na gore, dok je ulaznica za decu 300 dinara. Bazeni nude česte akcije koje možete pronaći na njihovom sajtu.

Posetioci mogu kupiti i poludnevnu kartu.

Video: Sutra počinje sezona na bazenima na Tašmajdanu: Dečiji bazen je rekonstruisan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>