• 3
 ≫ 

Našli smo najjeftiniju ulaznicu za bazen u Srbiji, meštani kažu da nema takve u regionu

 ≫ 

Cena ulaznice od 100 dinara je najniža u regionu

  • 3
viral par sredio bazen Foto: Jam Press / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Počelo je osveženje na bazenima i akva parkovima, ali će vas ugrejati cene, kao što smo pisali - ima privatnih koji su digli cifre i za 200 dinara.

Međutim, naišli smo na jedan koji košta svega 100 dinara.

Naime, tokom predstojećih vrućina građani jugoistoka Srbije mogu da se rashlade u Svrljigu, na kupališnom kompleksu „Pastirište“, za svega 100 dinara.

Upravni odbor Centra za turizam, kulturu i sport održao je sednicu UO na kojoj je odlučio da se uvaži predlog narodnog poslanika i da se cena ulaznice na bazen sa 200, smanji na 100 dinara.

Narodni poslanik Milija Miletić istakao je da je ekonomska situacija teška u regionu i zemlji, ali da ne mora baš sve da poskupi, pa je od UO CTКS koji upravlja bazenom insistirao da cena karte bude simboličnih 100 dinara.

Cena ulaznice od 100 dinara je najniža u regionu, a usluga i dobar odmor u Svrljigu su zagarantovani, pišu Niške novine.

Cena ulaznice od 100 dinara počinje da važi od danas.

Akva park u Jagodini ima novu cenu, od 600 dinara za odrasle, dok su ležaljke sa suncobranom 100 dinara. Jedan poznati otvoreni bazen koji ima akva park zapravo, a nalazi se na obodima prestonice, ove godine promenio je cenu korišćenja objekata.

Floating breakfast, doručak u bazenu Foto: Shutterstock

Celodnevne ulaznice za odrasle koje su prošle godine bile 600, ovde godine koštaju 800 dinara. Taj iznos važio je ranije za vikend paket, koji je ove godine 1.000 dinara.

Takođe, akva park ima i akciju, pa je dolazak posle 15 časova prošle godine koštao 350 dinara, dok je sada pomereno vreme, pa akcija važi od 16h a nju ćete plaiti 500 dinara.

Podsetimo, sezonu na otvorenim bazenima u Beogradu otvorio je 13. juna SRC „11. April“ na Novom Beogradu. U međuvremenu su „proradili“ još neki bazeni, samo za Košutnjak i Banjicu nije poznato kog datuma će otvoriti svoja vrata za kupače. Opširnije u našoj posebnoj vesti.

Video: Sutra počinje sezona na bazenima na Tašmajdanu: Dečiji bazen je rekonstruisan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>