• 2
 ≫ 

Prvi Movenpick hotel u Srbiji, Brnabić poručila: "Možemo da se takmičimo sa najboljima"

 ≫ 

Ugovor o franšizi kojim je hotel "Fruške Terme" u Vrdniku postao prvi Movenpick hotel u Srbiji, potpisan je danas u prisustvu premijerke Ane Brnabić

  • 2
Fruške Terme postale prvi Movenpik hotel u Srbiji

Foto: Vujkov Branko

Danas je u Vrdniku, svečanim potpisivanjem ugovora o franšizi između domaće kompanije ,,Promont Group“, u čijem je vlasništvu hotel ,,Fruške Terme“ i ,,Accor Group“, vodeće svetske grupacije u sektoru hotelijerstva sa preko 40 hotelskih brendova i preko 5300 hotela u svom portfoliju, hotelski kompleks ,,Fruške Terme“ postao prvi Mövenpick hotel u našoj zemlji.

Potpisivanju ugovora u ime Promont grupe prvi čovek kompanije Milinko Cicmil, prisustvovali su Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije, Nj. E. Urs Šmid, ambasador Švajcarske Konfederacije u Republici Srbiji, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, kao i visoki predstavnici pokrajinskih i lokalnih vlasti.

Ugovor o franšizi kojim je hotel "Fruške Terme" u Vrdniku postao prvi Movenpick hotel u Srbiji, potpisan je danas u prisustvu premijerke Ane Brnabić, a prve goste kao novi hotel dočekaće do kraja godine.

Hotel sa 201 sobom nalazi se u Vrdniku, na obodu najstarijeg nacionalnog parka, a deo je jedne od najvećih turističkih investicija u Srbiji Fruške Terme Resort, koji nudi najveći spa, smeštajni i konferencijski centar u zemlji.

 

Hotel svojim gostima nudi dva restorana i bara, prostor za aktivnosti na vodi i Spa centar, kao i prostorni kongresni centar.

Fruške Terme su vodeći i najveći termalni i Spa resort u Srbiji i nude 12 bazena sa lekovitom, termo – mineralnom vodom koji pokrivaju više od 3.000 kvadratnih metara vodene površine.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari