• 3

Poznata cena autobuske karte od Pančeva do Beograda: Cenovnik važi od ponedeljka

Pantransport nije menjao cene karata u gradskom saobraćaju od 2018. godine

  • 3
Devojčica,  autobuska stanica, popela se na krov stanice

Foto: Shutterstock

Cena karte za Beograd od ponedeljka 25. jula biće 250 dinara u jednom smeru, odnosno povratna 400 dinara, dogovorili su Grad Pančevo i Pantransport. Voja Savičić, direktor ovog saobraćajnog preduzeća kaže da su se na ovaj korak odlučili jer su svesni da svako povećanje cena usluga utiče na budžet građana, objavila je RTV Pančevo.

Od 20. jula u primeni je novi cenovnik pojedničanih povratnih karata u međumesnom saobraćaju, kaže Voja Savičić, direktor Pantransporta, pa su pojedine cene povećane. Na predlog Grada Pančeva odlučili su da cena karte za Beograd od 25. jula ponovo bude 250 dinara.

- Na predlog našeg javnog partnera Grada Pančeva, održali smo sastanak gde smo razmnatrali efekat povećanja cene karata i doneli zajedničku odluku da privremeno stavimo van snage primenu cenovnika od 20. jula kada je u pitanju međumesna linija Pančevo – Beograd. To znači da će od ponedeljka 25. jula kada je u pitanju ta linija cene karata biti stare, 250 u jednom smeru, odnosno 400 dinara povratna. Napominjem da svi redovni studenti i đaci sa prebivalištem ne teritoriji grada Pančeva mogu ostvariti pravo na kupovinu mesečne karte po povoljnoj ceni koja je trenutno 2424 dinara - navodi Voja Savičić, direktor Pantransporta.

Savičić naglašava da su i cene karata za đake i studente veoma povoljne i da se misli i na porodice koje imaju više đaka, odnosno studenata.

Pantransport nije menjao cene karata u gradskom saobraćaju od 2018. godine, iako se menjala cena derivata, navodi RTV Pančevo.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo neki...

    22. jul 2022 | 18:32

    Ali zato cenu karte za najprofitabilniju liniju, Pancevo-Beograd, menjaju tj povecavaju na svakih par meseci. A kako ne dozvoljavaju da Bg Voz dodje do Panceva, gradjani su osudjeni na “znate vec ciji” Pantransport.

  • Brut

    22. jul 2022 | 21:07

    U Banja Luci gradski saobracaj 2evra, a vama to skupo.

  • Vladimir

    23. jul 2022 | 15:34

    Taj ATP je paralisao ceo Srednji Banat

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>