≫ 

Problemi u najavi za sve ljubitelje piva: Reč je o nedostatku ključnog sastojka

 ≫ 

Krivac je strašna fraza "problemi u lancu snabdevanja", poznata nevolja iz doba pandemije koja u ovom slučaju pokriva niz problema, kao što je povećana sezonska potražnja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika @Kiki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Darija

    08. avgust 2022 | 09:18

    Najveći problem će biti u nedostatku hmelja, on se sve manje seje, dosta je osetljiva biljka za uzgoj a bez hmelja pivo nije pivo.

  • Go go

    07. avgust 2022 | 23:07

    Jadno je pivo kome se dodaje ugljen dioksid iz boce ili rezervoara.To najčešće ukazuje na ozbiljne propuste u toku fermentacije i zrenja piva.

  • Go go

    07. avgust 2022 | 23:04

    Alkoholnom fermentacijom šećera glukoze i drugih fermentabilnih šećera, pri glavnom vrenju pivske sladovine, dobija se etil alkohol, ugljen dioksid i oslobađa se izvesna količina toplotne energije.Oslobođeni ugljen dioksid se impregnira u mlado pivo tokom odležavanja piva.Dakle, u pivu se već nalazi dovoljna količina ugljen dioksida.