Drugu godinu zaredom Srbiju pogodila suša, evo kako to gura cene

Srbija će se drugu godinu zaredom suočiti sa sušom, to će uticati i na cene cene

Komentari

 • Atila17

  Korona Ukrajina Suša Ukrajina Suša Korona.......Suša Suša Suša Korona....prvi pik drugi treći alfa beta gama omikron ipsilon Ukrajina Suša...prva doza druga treća četvrta.....Ukrajina Korona.......a za to vreme Bil Gejts i ostale zverke uvećavaju milijarde i smeju se...........

  5
  0

  Podelite komentar

 • glas severa

  sta nas briga,mi imamo dovoljno čak i za izvoz komšijama.🤔

  5
  0

  Podelite komentar

 • mr

  E narode sad dolazi na naplatu ona davanja po 100 i vise €.Suša Bogom dana da se prikrije štampanje para bez pokrića.Nismo mi Amerika da to sebi možemo da dozvolimo.

  10
  1

  Podelite komentar

 • Sudar svetova

  U Kužnom banatu, prosek prinosa suncokreta je okp 3000 kg pp ha, ili oko 220.000 dinara. Oni kojo su radili domaći ski, imali su troškove šrpoz odnje oko 1000E po ha. Što znači da je zarada okp 1000E pp ha, a niko ne radi samo jedan hektar. E sad, ono što su se oni "terali" na licitacijama i imaji visok zakup, sad je neko drugi kriv. Postali gazde preko noći, kroz uzurpacije državnog zemljišta, a do te noći zemlje nisu imali ni u saksiji! Čast izuzecima i vrednim ljudima koji zemlju obrađuju generacijama, a takvi nisu ni bili na blokadama sa ostatkom.

  6
  1

  Podelite komentar

 • Kiza

  Bila susa ili poplave cene idu gore tako da se bas i nesekiram sto je trenutna susa

  2
  0

  Podelite komentar

 • BHM

  Stvarno je već drugo leto za redom suša!?Pa vi ste genijalni!A kada to leti nije bila suša???Izmisljanje tople vode zarad pljacke ovog polupismenog i poluusmenog naroda u opste nije teško....prihvatamo da je leti vruće i da malo ili nikako ne pada kiša i mozete opravdano da dignete cene.

  4
  7

  Podelite komentar

  • Majkan

   @BHM

   Ae ne lupetaj!Ocigledno si slep ili ne izlazis iz Beton City da vidis da je sve izgorelo!

   6
   2

   Podelite komentar

 • Мрав

  Битно да су малине родиле?!

  3
  2

  Podelite komentar