• 4

Ovako se ceni vernost: Šef poklonio automobil radniku za 35 godina saradnje

"Gospodinu Marijanu zahvaljujemo na godinama vernosti i marljivom radu", stoji u saopštenju firme

  • 4
Ključevi

Foto: Pixabay

Marijan Ljubić iz Varaždina pamtiće svoj 60. rođendan po mnogo čemu lepom. Naime, kako mu je ova godina donela ulazak u sedmu deceniju, takođe je krunisana i 35. godišnjicom rada u varaždinskoj firmi Nika konstrukcije, zbog čega ga je šef "pošteno" nagradio.

"Gospodin Marijan Ljubić naš je verni zaposleni od prvog dana - što znači da je s nama već 35 godina! Česte promene radne okoline danas su svakodnevica i samim time ovolike godine vernosti prava su retkost", istakao je vlasnik firme Zvonko Kišić.

"Kad se takav jubilej poklopi sa proslavom šezdesetog rođendana, nema boljeg nego zahvalnost izraziti prigodnim poklonom", dodao je vlasnik, koji je Marijanu uručio ključeve automobila.

Da, dobro ste pročitali, ova firma nagradila je svog radnika novim četvorotočkašem.

"Gospodinu Marijanu zahvaljujemo na godinama vernosti i marljivom radu uloženom u Nika konstrukcije, a verujemo kako će mu dolazak na posao od sad biti još draži i udobniji", dodali su u saopštenju na zvaničnoj Fejsbuk stranici firme.

Video: Daniel Akerman meri sreću i zadovoljstvo radnika: Ovako će izgledati Balkan u narednih 5 godina

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>