≫ 

"Pomeri se, zvaću gazdu zgrade": Sve bahatije ponašanje Beograđana, parking mesto kao zlato

 ≫ 

Ako živite u prestonici, a vozač ste, pišite nam svoja iskustva s parkiranjem

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika JO
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marko

    18. oktobar 2022 | 23:42

    U centru grada (beograda ako je to grad) na nekih 100 metara od hotela Moskva jedva nadjoh slobodno mesto na parking zoni 2 kad imam sta da vidim,neki "genije" je stavio tri velike kese za smece,odpilike svaka kesa po 100 ml ili vise,to bi kao trebalo da cuva parkin mesto,dok sam pomerio to da bi se parkirao,vozila iza mene su trubila iako mi je trebalo par desetina sekundi,ali razumem te ljude,u takozvanom gradu (beogradu) je prosto uzas kada tamo treba da se ide,a sebe zovu prestonica,kakva sala,da nije smesno bilo bi zalosno!

  • Marko

    18. oktobar 2022 | 09:06

    Problem su ovde bahati investitori, kao i velikodušno izdavanje građevinskih dozvola bez prethodno obezbeđenih preduslova u vidu širenja infrastrukture. Vračar je tako postao svojevrsna favela, jer su njegove uske uličice predviđene za privatne kuće i niske zgrade kakve su bile prisutne, a ne sadašnje višespratnice koje niču kao pečurke posle kiše. Urbanističkog plana ovde kao da nema, što je problem i prethodnih, a i tekuće vlasti. Niko se time lokalno nije pozabavio. Posledica su naravno gužve u saobraćaju i manjak parking mesta. Nažalost, zbog sličnog problema smo skoro shvatili da neka urbana naselja (Mirijevo) nemaju svuda kanalizaciju i desilo se izlivanje septičkih jama na glavnu ulicu, kojom saobraća i gradski prevoz. Nadam se da će se neko od nadležnih pozabaviti ovim problemom i usporiti gradnju u nepostojećoj infrastrukturi za to.

  • Niki

    17. oktobar 2022 | 19:13

    Problem su novo pridošli Beogradžani, ranije se znalo za red, ljudi koji tu žive, po nekom nepisanom pravilu imali su mesto za parkiranje, ako bi zbog ne mogućnosti momentalnog parkiranja i stali komšiji na mesto, ne bi vam to uzeli za zlo, novo pridošli, gore navedeni ne j...u nikog, sebe smatraju za izuzetne, očekuju od starosedelaca da im se prilagođavaju, kućno vaspitanje, tolerancija, ljubaznost za njih su španska sela, čast izuzetcima.