• 0

Sedin Kahriman - dobitnik Pro PR Globe Awards Vision Manager, a grad Trebinje dobitnik priznanja Vision City

Ovogodišnje priznanje PRO PR Globe Awards Vision Manager pripalo je Sedinu Kahrimanu, generalnom direktoru BH Telecoma

  • 0
Sedin Kahriman Sedin Kahriman/ Foto: Jasmin Fazlagic

Ove godine priznanje PRO PR Vision Manager dodeliće se po deseti put, a prema pravilniku, dodeljuje se vodećim ljudima kompanija koji svojom vizijom, a u skladu sa globalnim ciljevima održivog razvoja razumeju važnost upravljanja komunikacijama i sprovode ih u skladu sa razvojnom vizijom koja na kraju rezultira prosperitetom kompanije, njenih proizvoda i usluga i zadovoljstvom zaposlenih.

PRO PR Globe Awards je do sada iz Bosne i Hercegovine primio 2014. Edhem Fočo, izvršni direktor Al Jazeera Balkans, a među ostalima dobitnicima priznanja su: Gordana Kovačević (Ericsson Nikola Tesla Hrvatska), Jože Mermal (BTC City Slovenija), Emil Tedeschi (Atlantic grupa ), Andrej Jovanović (Moji brendovi Srbija), Danica Zorin Mijošek (Afrodita kozmetika), Esad Zaimović (Hipotekarna banka Crna Gora) i Martina Bienenfeld (Turistička zajednica grada Zagreba) .

Vizija Sedina Kahrimana kao menadžera, uspela je nadograditi postojeću reputaciju BH Telecoma, koristeći sve alate i tehnike upravljanja komunikacijama i kroz inovativne investicijske procese okupila mlade preduzetnike, a kroz sponzorsku i donacijsku strategiju ostvarila dvosmernu komunikaciju između potrošača i brenda, istaknuto je u obrazloženju.

PRO PR globe awards LOGO Foto: Promo

Priznanje PRO PR Vision City pripalo je gradu Trebinju, zbog njegove komunikacijske i razvojno sadržajne strategije. U proteklih nekoliko godina grad Trebinje pametno je iskoristio svoju bogatu kulturnu i istorijsku baštinu i prirodnu okolinu. Zahvaljujući pozitivnoj i kontinuiranoj komunikaciji ostvario je zapažen medijski publicitet i stvorio atmosferu za stabilan život sa vizijom prosperiteta.

PRO PR Globe Awards podrazumeva i unikatnu statuu koju u sklopu projekta Business and Art izrađuju studenti Akademije likovnih umetnosti u Sarajevu.

Priznanje PRO PR Globe Awards Vision Manager organizuje se u sklopu 19. međunarodne PRO PR konferencije i dodeliće se 4. novembra u hotelu Holiday u Sarajevu. Tokom svečanog događaja biće dodeljena i ostala priznanja PRO PR Globe Awards, a koja su ove godine dobili 19. eksperata na području odnosa sa javnošću. Među njima tri su dobitnice priznanja PRO PR Globe Awards iz Srbije: Olivera Ćirković, direktorka marketinga kompanije Univerexport, Ljiljana Boljanović Managing director&Partner OLAF&MCATEER i Jelena Parezanović posebni savetnik ministra, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a priznanje PRO PR Infigo Awards dodeliće se Milici Marković, direktorki komunikacija Direct Media iz Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>