• 2
 ≫ 

Mask ušao u kompaniju Tviter noseći lavabo: Promenio svoj profil kao "Glavni tvit"

 ≫ 

Zaposleni u sedištu „Tvitera” bili su obavešteni o Maskovoj poseti, ali su vidno uznemireni

  • 2
Elon Musk, Ilon Mask Foto: Tanjug/AP

Ostalo je još veoma malo vremena da Ilon Mask po odluci suda završi sa kupovinom „Tvitera”, a milijarder je ušetao u kancelariju kompanije u San Francisku noseći u rukama porcelanski umivaonik.

Vlasnik kompanije „Tesla” i izvršni direktor „Spejs Iksa” na svom nalogu na Tviteru je objavio snimak svog ulaska u sedište kompanije u San Francisku. Snimak je propratio komentarom u kome je iskoristio zanimljivu igru reči: „Ulazim u sedište Tvitera – imajte to na umu!”.

Izvor Si-En-Bi-Sija potrvrdio je da je Ilon Mask bio u poseti sedištu u San Francisku i da se mogla primetiti zabrinutost među zaposlenima šta će se dalje događati. Izvor koji je želeo da ostane anoniman, navodi, da zaposleni pokušavaju da nastave sa radom uprkos velikoj pažnji koja vlada u javnosti oko cele procedure kupovine, ali i uprkos najavama da bi Mask mogao da naredi masovno otpuštanje radnika.

Neki se plaše da kada Mask kupi kompaniju, može „sve da spali, ako poželi”.

Zaposleni u sedištu „Tvitera” bili su obavešteni o Maskovoj poseti, navodi se u mejlu koji su dobili novinari Si-En-Ena i Blumberga.

Mask je istovremeno promenio svoj profil na Tviteru i sebe opisao kao „Glavni tvit“ (Chief Twit), a kao lokaciju je naveo sedište Tvitera, koje se nalazi u San Francisku.

Video: Probali smo Starlink u Srbiji, Maskov sistem za besplatan internet o kojem trenutno svet bruji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>