Srpska kafana o kojoj piše i Njujork tajms: Amerikanci obožavaju našu kuhinju, ćevapi su im omiljeni
"Kafana" je na njujoršku aveniju stigla 2008. godine, a isprva je bilo mesto koje okuplja nostalgičare
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
pizza
pizza je u stvari srpski specijalitet pisto se na teritoriji srbije rodilo 18 rimskih imperatora
Nody
Ćevapi su Bosanski specijalitet a ne Srpski, Srpska kuhinja poznaje kačamak i vješalice te peglane kobasice a sve ostalo je Tursko odnosno Bosansko
Marko
Bio sam odavno u tom restoranu u Ny. Atmosfera je ok. Hrana je solidna. Umisljeni radnici. U teskom nekom filmu...