• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otvoren GTC X - Novo obeležje srpske silicijumske doline

Vreme čitanja: oko 2 min.

U četvrtak je svečano otvorena najnovija zgrada kompanije GTC - GTC X, koja donosi inovacije na srpskom graditeljskom nebu

  • 0
GTC X

Foto: Dušan Stojančević

Od četvrtka, panorama Novog Beograda bogatija je za još jednu poslovnu zvezdu – GTC X!

GTC Grupa, jedan od vodećih investitora u oblasti komercijalnih nekretnina u centralnoj, istočnoj i južnoj Evropi, koja je u Srbiji prisutna skoro 20 godina i gde je izgradila do sada 140.000 m2 poslovnih zgrada premium klase i 35.000 m2 komercijalnog prostora, otvorila je svoj najnoviji poslovni objekat - GTC X koji će zauvek unaprediti standarde poslovne gradnje.

GTC X na tržište donosi 17.000 m2 prvoklasnog poslovnog prostora u bloku 41 na Novom Beogradu u Bulevaru Milutina Milankovića. Kao i svi dosadašnji projekti GTC Grupe, GTC X je projektovan i izgrađen u skladu sa zelenim standardima LEED Gold sertifikata, koji garantuje maksimalnu energetsku efikasnost i najsavremeniju tehnologiju.

Otvaranju zgrade i početku novog istorijskog poglavlja u Srbiji, prisustvovao je menadžment kompanije GTC: gops. Zoltan Fekete, predsednik Upravnog odbora GTC-a, Janoš Gardai, glavni operativni direktor i Ziv Gigi, izvršni direktor za Jugoistočnu Evropu.

Predsednik Upravnog odbora GTC-a, Zoltan Fekete je podelio svoje iskreno zadovoljstvo povodom otvaranja impresivne GTC X zgrade:

-GTC X nije samo izuzetna zgrada već je i velika prekretnica u istoriji naše kompanije, i – glasna i jasna demonstracija naše posvećenosti srpskom tržištu.

On je istakao da GTC X nije samo posebno obeležje koje definiše čitav jedan kvart u velikoj srpskoj prestonici, već i istinski prikaz misije GTC-a da stvori izuzetnu vrednost za svoje klijente na principima održivog razvoja.

-Mi isporučujemo moderne zgrade, naglašavajući kriterijume održivosti definisane najvišim industrijskim standardima. Pridajemo veliku pažnju uticaju naše izgradnje na životnu sredinu i unapređujemo naše zgrade rešenjima za uštedu energije i vode.

Sve ovo radimo da bismo stvorili zgrade koje podstiču interakciju i saradnju što naše zakupce čini još uspešnijim i produktivnijim - zaključio je Fekete.

GTC Grupa se nalazi u vrhu sektora komercijalnih nekretnina u centralnoj i jugoistočnoj Evropi od 1994. godine. GTC je razvio 76 projekata, poslovnih zgrada premium klase i maloprodajnih objekata ukupne površine preko 1.400.000 m2.

Otvaranju GTC X prisustvovao je i sekretar Udruženja za trgovinu Privredne Komore Srbije, Žarko Malinović koji se obratio prisutnima, kao i predstavnici brojnih državnih institucija i ministarstava.

GTC je u prethodnih 20 godina realizovala brojne projekte u Srbiji, a njeni objekti su postali simbol beogradske silicijumske doline.

Unutar GTC X mesto su već našle najuspešnije srpske i internacionalne kompanije, koje su u GTC-u prepoznale pouzdanog partnera za rast i razvoj svog biznisa i novih ideja, kao što su: jedne od najuspešnijih srpskih IT kompanija HTEC Group i Tenderly, internacionalna konsultantska kuća Mazars, svetski digital ekspert Webhelp, kao i restoran Take a Break.

Povodom otvaranja novog poslovnog kompleksa GTC X, kompanija GTC je prošle nedelje donirala gradu Beogradu 100 sadnica mladog drveća koje su posađene na levoj obali Save.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>