• 0
 ≫ 

Nemački gigant obustavlja oglašavanje na Tviteru: Mask otvorio Pandorinu kutiju

 ≫ 

Kompanija nije objavila nijedan tvit od 1. novembra, što je do tada činila skoro svaki dan

  • 0
Automobil Audi Q5 Sportback Foto: Audi

Otkako je Ilon Mask kupio Tviter pre nepunih mesec dana, problemi ne prestaju.

Osim što se uveliko piše i priča o njegovim spornim potezima, poput masovnog otpuštanja i naplaćivanja verifikovanog naloga, na red su došli i oglašivači.

Naime, sve više kompanija se, barem privremeno, povlači sa Tvitera, a prvi je krenuo GM.

U međuvremenu, najbogatiji čovek sveta je naišao na razne izazove da ubedi i ostale "velike igrače" da ostanu na platformi, i čini se da je svojim postupcima otvorio Pandorinu kutiju.

Naime, sada se oglasio i nemački proizvođač automobila, Audi, koji je zaustavio sve aktivnosti na Tviteru do daljeg. O tome je izvestio nemački list Wirtschaftswoche, pozivajući se na pouzdane izvore iz kompanije.

Folksvagen, u čijem je vlasništvu Audi, zajedno sa brendovima VW, Seat, Kupra, Lamborgini, Bentli, Dukati i Porše, saopštio je ranije ove nedelje da je preporučio svim kompanijama koje poseduje da pauziraju plaćeno oglašavanje na Tviteru do daljeg.

U Audiju nisu odmah bili dostupan za komentar, a kompanija, inače, nije objavila nijedan tvit od 1. novembra, što je do tada činila skoro svaki dan.

Video: Novi avion Er Srbije Mihajlo Pupin

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>