• 1
 ≫ 

Radoslav Milojičić Kena podržao "Žene su zakon": Akcija u kojoj ne treba da postoje političke razlike"

 ≫ 

Kao predsednik Srpske levice, apsolutno podržavam akciju koju je pokrenulo Ministarstvo privrede i Rade Basta, kaže Milojčić

  • 1

Podrška akciji "Žene su zakon" koju je pokrenuo ministar privrede Rade Basta stiže neprestano. Bezbroj poruka stiže iz Srbije i regiona, ali i celog sveta. Tome svedoči i jedna iz San Dijega.

Akciju podržavaju i drugi ministri, predstavnici privrede, ali i javnog života. Među njima su do sada su Stefan Krkobabić (PUPS), Novica Tončev (ministar zadužen za razvoj najsiromašnijih opština), Suzana Petrić, Jovana Tipšin, kao i Radoslav Milojičić – Kena, predsednik stranke Srpska levica. 

Kako je Milojičić poručio za naš portal, ovo je jedna od inicijativa gde ne bi trebalo da postoje političke razlike. 

"Kao predsednik Srpske levice, apsolutno podržavam akciju koju je pokrenulo Ministarstvo privrede i Rade Basta - "Žene su zakon". Mislim da svi bez obzira na politička opredeljenja treba da podržimo akciju jer mi svi oko nas imamo supruge, majke, ćerke ili sestre, bake.. koje su mnogo dale ovom društvu i bez kojih ne bismo bili to što jesmo. Postoje stvari, a ovo je jedna od tih u kojoj ne bi trebalo da postoje političke razlike", istakao je Milojičić za naš portal. 

Podsetimo, od početka mandata Basta istakao je da je usmeren na bolji položaj žena preduzetnica i razvoj malih i srednjih preduzeća. Basta je, između ostalog i u intervjuu za Telegraf Biznis, zamolio za podršku u akciji "Žene su zakon".

"Svaka majka, sestra, ćerka i baka su stub svake familije. Ne možemo da govorimo o privrednom rastu bez osnaživanja njihove uloge. Moramo da vodimo računa da se održimo kao narod. Šta će nam fabrike ako niko u njima nema da radi i šta će nam nova tehnologija ako nema ko da je koristi. Iz tog razloga žene moraju više da budu uključene u privrednim aktivnostima i zato vas pozivam da posebno obratite pažnju na njih kada govorimo o investicijama", poručio je Basta.

Zene su zakon Foto: Čitalac Telegrafa

Kako smo se uverili, podrška se širi i to velikom brzinom. Na adresu resoronog ministarstva, ali i ličnu, stižu poruke ohrabrenja i podrške.

Njihov sadržaj možete da pogledate na fotografijima i videu. A ima ih, kako sazanjemo, više od 250.000. 

Video: Krenula lavina, stiže podrška za inicijativu Žene su zakon

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>